Στην αποστολή του Αρη με Προμηθέα, ο Π.Καλαϊτζάκης.


Στην Πάτρα, μετά από πολύωρη οδική μετακίνηση, για την αυριανή αναμέτρηση, για την 7η αγωνιστική της Α1, με τον Προμηθέα (16.30), έφτασε ο Αρης. 

Με την ομάδα ταξίδεψε ο νεαρός Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, (αδερφός του Γιώργου που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό), ως 13ος παίκτης και θα αποφασιστεί μετά το αυριανό ματς αν θα ταξιδέψει και στο Βέλγιο, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι, για την 7η αγωνιστική του Champions League, με την Οστάνδη (5/12). 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, που πέρσι έπαιξε σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, ως 13ο παίκτη και μετά το ματς της Πάτρας θα αποφασίσει αν ο 18χρονος γκαρντ θα συνεχίσει το ταξίδι μέχρι το Βέλγιο.


Με την αποστολή των «κίτρινων» στην Πάτρα βρίσκονται, συνολικά, οι καλαθοσφαιριστές: Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Μοράντ Βασιλόπουλος, Πέτγουεϊ,Γουίβερ, Μπένσον, Μπελ.

Ρεπορτάζ από : "novasports.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.