Νέα επιτυχία για τις Γυναίκες του ΟΑΧ, 78-71 τον Πρ.Ηλία (pics).


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τέταρτη σε σύνολο για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει τον Προφήτη Ηλία με 78-71 για την 10η αγωνιστική της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Πηγή:"oaxania.gr"

Η ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Προφήτη Ηλία που έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να φύγει νικητής από τον Κλαδισό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ειδικότερα στο 3ο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να είναι μπροστά στο σκορ, αλλά και να φτάσουν τη διαφορά στο +6 στο 2.15 πριν από το τέλος της περιόδου. Ο ΟΑΧ πραγματοποίησε από εκείνο το σημείο και μετά όμως μία μεγάλη προσπάθεια, καταφέρνοντας με το τέλος του 10λεπτου να ανατρέψει τη διαφορά και να βρεθεί στο +1 με 54-53.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο τα κορίτσια του ΟΑΧ έπαιξαν αποφασισμένα  διατηρώντας τη διαφορά υπέρ τους και φτάνοντας τελικά στη νίκη με σκορ 78-71.

Η Αντισφαίριση ολοκληρώνει έτσι τις υποχρεώσεις της για το 2017 ενώ επόμενο πλέον παιχνίδι είναι αυτό με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στις 7 Ιανουαρίου εκτός έδρας.

ΟΑΧ-ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ  78-71
Δεκάλεπτα: 20-17, 36-36 (ημ),, 54-53, 78-71
Διαιτητές: Σκανδαλάκης/Ξυλάς

Ο.Α. Χανίων (Μιχάλης Κασικτσόγλου): Σκορδυλάκη, Δερμιτζάκη, Σκουμπάκη, Κασωμένου 2, Φραντζεσκάκη, Κουφογιάννη 20, Ψυχογιού 29, Καζαντζή 22, Παπαμαρκάκη 1, Ακρίβου 5, Χαλυβίδου
Προφήτης Ηλίας (Πάτροκλος Χλιαουτάκης): Δροσοτάκη 6, Σπυρή 4, Τζάρου , Νεαρχάκου 18, Κουτσοδήμου 3, Οικονομάκη Κ. 21, Οικονομάκη Ζ. 7, Γουλούμη, Πούλη 8, Τσελεπίδου, Γιαννοπούλου 4

Κασικτσόγλου: Θα κάνουμε καλές γιορτές
Ευτυχής για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του δήλωσε ο Μιχάλης Κασικτσόγλου, που τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα κάνουμε καλές γιορτές». Ο τεχνικός του ΟΑΧ ευχήθηκε μάλιστα η συνέχεια να είναι ανάλογη για να εξασφαλιστεί ο στόχος της παραμονής.

Σύμφωνα με όσα είπε: 
«Το σημαντικότερο είναι ότι μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων η ομάδα αντέδρασε και κάναμε δύο σερί νίκες κι έτσι θα κάνουμε καλές γιορτές. 
Μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει ένα άγχος στα κορίτσια γιατί ο στόχος είναι ξεκάθαρα η σωτηρία και όταν έχουμε συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα φτάνουμε να παίξουμε με το “πρέπει” να κερδίσουμε. 
Σε αυτό το “πρέπει”, τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν στα δύο τελευταία παιχνίδια και θέλουμε τώρα να έχουμε συνέχεια και να μη σταματήσουμε το σερί μας. Ολα τα κορίτσια δουλεύουν κάθε μέρα στο 100%. 
Νομίζω ότι δεν αξίζουμε να είμαστε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θα μπορούσαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος να έχουμε κάνει άλλες δυο νίκες, με το Σπόρτιγκ ενδεχομένως και με την Αγ. Παρασκευή όπου πήγαμε πάρα πολύ καλά, παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε. 
Ελπίζουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη», τόνισε ο Μιχ. Κασικτσόγλου.

Πάτροκλος Χλιαουτάκης.
Από την άλλη πλευρά, ο Πάτροκλος Χλιαουτάκης για τον Προφήτη Ηλία επεσήμανε τα εξής στις δηλώσεις του: 
«Η ομάδα παλεύει σε κάθε αγώνα. Ετσι και σήμερα ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί. Μέχρι το τέλος, όποιος ήταν στο ματς, είδε ότι υπήρχαν δύο ομάδες που πάλευαν το ίδιο για τη νίκη. 
Κάποιες λεπτομέρειες και η απειρία δεν μας έδωσαν στο τέλος τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων και εύχομαι πραγματικά να σωθούν γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα».



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.