Γ.Μακράκης | "Είμασταν, δυο διαφορετικές ομάδες ".Τι λέει ο Ίκαρος για τη διαιτησία.


Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μακράκης μετά το ματς, με τον Ικαρο  εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, ενώ τόνισε ότι τώρα με την διακοπή υπάρχει καιρός να σκεφτούν κάποια πράγματα. Τι αναφέρει από την μεριά του ο Ίκαρος Ν.Σμύρνης.Γιατί δεν ανέβηκαν οι Έφηβοι του Ηράκλειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ.Μακράκη στην neakriti.gr:
"Σπαταλήσαμε δύο δεκάλεπτα παίζοντας πολύ κακή άμυνα. Ουσιαστικά ήταν σα να έπαιζαν δύο διαφορετικές ομάδες στο 1ο και το 3ο δεκάλεπτο και στο 2ο και 4ο.
Τελικά το παιχνίδι πήγε στις λεπτομέρειες και χάσαμε παρότι θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.
Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και μία πολύ κακή διαιτησία από τον κ. Μαντήλα. Δεν μπορώ να μείνω, όμως σε αυτό.
Με ενδιαφέρει περισσότερο η δική μας παρουσία.
Έχουμε καιρό να σκεφτούμε τα πράγματα".

-Αξίζει να σημειωθεί ότι το  Ηράκλειο ταξίδεψε με 11 παίκτες στην Αθήνα καθώς οι έφηβοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν μια και (όπως αναφέρει η ομάδα του Ηράκλειο), το Ρέθυμνο BC, αρνήθηκε να αλλάξει ώρα το Σαββατιάτικο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.
Επίσης δεν αγωνίστηκε ο Καλατζής που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ λίγο αγωνίστηκε ο Παπαδάκης που έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο.

Ίκαρος Νέας Σμύρνης :"Οι αριθμοί δείχνουν τι ακριβώς έγινε."
-Την δική του Εκδοχή , παρουσιάζει ο Ίκαρος Ν.Σμύρνης στην επίσημη σελίδα της ομάδας του στο facebook, επικαλούμενο το βίντεο του αγώνα με το Ηράκλειο και αποτυπώνει την πραγματικότητα (σύμφωνα με τους Νεοσμυρνιώτες πάντα), με αριθμούς :



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.