"40άρα" και αποθέωση αλά Ελληνικά για τον Γιάννη.Τι έκαναν Ντόρσεϊ.-Παπαγιάννης (vids).


Όπου και αν παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει την αμέριστη συμπαράσταση των Ελλήνων. Έτσι και στην Βοστόνη, με τους συμπατριώτες μας να γεμίζουν ελληνικές σημαίες το «TD Garden» για χάρη του «Greek Freak». (vid)

Περίπου 2.000 Έλληνες ομογενείς βρέθηκαν στο «TD Garden» και είδαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 40 πόντους κόντρα στους πανίσχυρους Σέλτικς.

Οι «Κέλτες» επιβλήθηκαν των «ελαφιών» με 111-100 φτάνοντας στο 21-4 χωρίς να καταφέρουν να βάλουν φρένο στον Έλληνα σούπερ σταρ που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους, 12/14 βολές, 14/24 σουτ, εννιά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Η παρουσία όμως των Ελλήνων έγινε αισθητή και στις εξέδρες με τον Αντετοκούνμπο να δηλώνει μετά το παιχνίδι: «Ήταν 2.000 άτομα εκεί έξω. Παιδιά, γονείς. 
Είναι απίστευτο! Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους. Ήταν πολύ ωραίο που είδα Ελληνίδα να ερμηνεύει τον Εθνικό Ύμνο. Ένιωσα υπερήφανος. 
Θέλω να παίξω ακόμα πιο σκληρά μόνο που βλέπω την ελληνική σημαία στις εξέδρες. To έχουν ξανακάνει στο Σακραμέντο, στο Κλίβελαντ, είναι πολύ ωραίο. Είναι σαν να παίζω στο σπίτι μου».


Επέστρεψε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ακόμη σήμερα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στο ρόστερ των Χοκς και χρησιμοποιήθηκε για πέντε λεπτά στη νέα ήττα της ομάδας τους από τους Νετς με 90-110. Ο Έλληνας ομογενής είχε τρεις πόντους με 1/1 τρίποντο, δύο ριμπάουντ και μία ασίστ. Τα «γεράκια» όμως είναι πλέον στο 5-18.

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Παπαγιάννης (vid)
Πολύ καλή εμφάνιση, χωρίς όμως αντίκρισμα για τον Γιώργο Παπαγιάννη, που είδε την ομάδα του, Reno Bighorns να γνωρίζει την ήττα από τους Fort Wayne Mad Ants με 106-97.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε πενταδάτος το παιχνίδι και σε 29 λεπτά είχε 12 πόντους (6/10 2π), 6 ριμπάουντ,  2 ασίστ, 2 κοψίματα και 2 λάθη, δυστυχώς, όμως, έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι, μετά την ήττα της ομάδας του.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.