Το σχόλιο της Δευτέρας (13/11).


Του συνεργάτη μας "threepointer".

Επειδή ήταν πολλά αυτά που συνέβησαν , από την Παρασκευή ως σήμερα, θα αναφερθούμε από λίγο σε όλα, ξεκινώντας από την Κυριακή, προς τα πίσω.

Δεν τα κατάφερε το Ηράκλειο, που πλήρωσε την κακή εικόνα του πρώτου εικοσαλέπτου.
Μπήκε χαλαρά, μετά από σερί νίκες, όπως μπήκε χαλαρά, στο δεύτερο εικοσάλεπτο, η ομάδα της Κορίνθου , μετά την διαφορά των 17 πόντων του α΄ημιχρόνου και λίγο έλειψε να την "πατήσει".
Η χαλαρότητα τιμωρείται στο μπάσκετ.

Στο ΝΒΑ παλι δυο πράγματα ξεχώρισαν .
Ο Γιάννης (συνηθισμένο πια), με 33 πόντους και νίκη με τους Lakers, και ο για διάφορους λόγους πολυσυζητημένος Λόνζο Μπόλ, ο οποίος έγινε ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που πετυχαίνει triple double, ξεπερνώντας τον  Lebron James.
Δεν το λες και λίγο Λόνζο.

Τέλος την Παρασκευή το πράγμα έγινε πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό, με πολύ γκρίνια και εσωστρέφεια λόγω της ήττας στο ντέρμπι και της πολύ κακής εμφάνισης.
Η πίεση του Σφαιρόπουλου, αποτυπώθηκε στις δηλώσεις του την Κυριακή μετά τον αγώνα με το Ρέθυμνο οπού είπε:
"Ας κερδίζει η ομάδα και ας πετυχαίνει έστω και 50 πόντους και σ όποιον αρέσει".
Δεν υπάρχει αυτό Γιάννη. Δεν είναι ποδόσφαιρο.
Όσο αργεί ο Bill να παίξει , τα πράγματα θα είναι ζόρικα.

Στον Παναθηναϊκό πάλι, όπως είπαμε την Πέμπτη και μας δικαίωσε, ο πρόεδρος με το κόλπο του τσίρκο Medrano, όπως τότε με το πούλμαν στη Κωνσταντινούπολη. αφύπνισε τον Πασκουάλ και έβγαλε την ομάδα του στον αφρό.
Φαίνεται ότι πως μόλις πάει να κοιμηθεί ο Ξάβι, ο πρόεδρος με το μαγικό του ραβδάκι τον ανασταίνει, και οδηγεί τον ΠΑΟ, σε μεγάλες νίκες.


Καλή εβδομάδα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.