Ηράκλειο και Menarini Hellas "μαζί" στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.


Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος της "Δουκός Μποφόρ", ανακοινώνει την την συνεργασία του με την φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, με τον  πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της MenariniHellas κ. Γεώργιο Συκιανάκη να δηλώνει πως "η συνεργασία εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη στήριξη δράσεων/τομέων που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό", ενώ ο πρόεδρος του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. κ. Μιχάλης Δελάκης αφού καλωσόρισε την εταιρία στους κόλπους της ομάδας τόνισε πως :"Ο Όμιλος, κτίζει συνεργασίες με εταιρίες καταξιωμένες στο χώρο τους, εταιρίες που έχουν αποδείξει ότι μέσα από την αξιοπιστία τους αγωνίζονται για το κοινό καλό και την ανάπτυξη.". 

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ηράκλειο
Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ανακοινώνει την συνεργασία του με την φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas, μία από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα. 

Η Menarini Hellas συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας,ως Επίσημος Υποστηρικτής, για την φετινή αγωνιστική περίοδο, με τη σειρά προϊόντων Sustenium.
Η συνεργασία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί με την συνάντηση του προέδρου του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με τους εκπροσώπους της Menarini Helllas.

-Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της MenariniHellas κ. Γεώργιος Συκιανάκης δήλωσε:
«H συνεργασία της Menarini Hellas με το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό μας για τη στήριξη δράσεων/τομέων που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και γενικότερα την άθληση γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει σε όλους μια καλύτερη, και υγιέστερη ζωή. Η επιλογή μας αυτή εναρμονίζεται με την πρόσφατη επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας για τη διάθεση σειράς προϊόντων «αυτοθεραπείας» η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα για την υγεία και ευεξία του σύγχρονου ανθρώπου. Προϊόντα που ταιριάζουν σε ανθρώπους που αναπτύσσουν έντονη αθλητική δραστηριότητα,καταναλώνουν ενέργεια και έχουν ανάγκη να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή, με φυσικό τρόπο. Είναι χαρά και τιμή μας η που θα συνεργαστούμε, και εύχομαι κάθε επιτυχία στην πορεία του Ομίλου».

Ο πρόεδρος του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. κ. Μιχάλης Δελάκης Η λειτουργία του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ έχει κύριο σκοπό την συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών του, την συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες αλλά και την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων.
Για την διάδοση και ανάπτυξη αυτών των δράσεων και απαιτήσεων είναι απαραίτητες αλλά και ιδιαίτερα ωφέλιμες οι συνεργασίες με την τοπική αυτοδιοίκηση - Δήμο και Περιφέρεια - τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας αλλά και τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο,έτσι ώστε να καθίσταται δυνατή η διάδοση του αθλητισμού και του πνεύματος πολιτισμού που πρέπει να χαρακτηρίζει ένα αθλητικό Σωματείο.

Στα πλαίσια αυτά το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κτίζει συνεργασίες με εταιρίες καταξιωμένες στο χωρο τους, εταιρίες που έχουν αποδείξει ότι μέσα από την αξιοπιστία τους αγωνίζονται για το κοινό καλό και την ανάπτυξη.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. καλωσορίζει την Menarini Hellas στην Ομάδα Υποστήριξης του και θεωρεί δεδομένη την επιτυχία της συνεργασίας, τόσο για τον όμιλο και την εταιρία, όσο και για τους αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α..

Business Unit Manager CHC
« Η Menarini Hellas συμμετέχει ως επίσημος υποστηρικτής στο χορηγικό πακέτο του Ηρακλείου Ο.Α.Α με τη σειρά προϊόντων αυτοθεραπείας Sustenium και ειδικότερα με το προϊόν Sustenium plus για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η σειρά αυτή όπως γνωρίζετε ήδη περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα σε όσους αναπτύσσουν έντονη δραστηριότητα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο πλευρές και καλή επιτυχία στον Όμιλο».

Σύντομη παρουσίαση της ΜΕΝARINI HELLAS
Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Menarini στην Ελλάδα, Menarini Hellas συμπληρώνει 28 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Από το 1989 μέχρι και σήμερα η Menarini Hellas κυκλοφόρησε με επιτυχία πολλά πρωτότυπα και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που καλύπτουν με επιτυχία θεραπευτικά κενά και προσφέρουν βελτιωμένες θεραπευτικές επιλογές.

Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 212 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Την τελευταία δεκαετία η ανάπτυξή της υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους φαρμακευτικούς ομίλους παγκοσμίως. Διαθέτει ίδιες παραγωγικές εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες και έξι σύγχρονα ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Ο όμιλος Menarini διαθέτει έξι σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα ερευνητικά εργαστήρια που εργάζονται αδιάκοπα με στόχο την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων φαρμάκων σε πολλούς θεραπευτικούς τομείς.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.