Τό ντέρμπι στο Εφηβικό του Κύδωνα.


Σ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι Έφηβοι του Κύδων, επικράτησαν με 57-54 του Ρέθυμνο Bc, στον Κλαδισό , για την 5η αγωνιστική και απολαμβάνουν (μαζί) με το Ηράκλειο την κορυφή στον όμιλό τους.

Η Χανιώτικη ομάδα ξεκίνησε δυνατά και κατάφερε να έχει το προβάδισμα στο σκορ που έφτασε μέχρι και τους 13 πόντους, στο ημίχρονο.

Ωστόσο ο τραυματισμός του βασικού play maker στις αρχές δευτέρου δεκαλέπτου, άλλαξε τα δεδομένα, με την ρεθυμνιώτικη ομάδα να εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό και την κούραση των γηπεδούχων, καταφέρνοντας την ανατροπή στο 36:00 (κάνοντας ένα επί μέρους σκορ 13-21 στην τελευταία περίοδο), και έδειχνε πως είχε τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Η Χανιώτικη ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα κι έχοντας  σε πολύ καλή μέρα τους ψηλούς πήρε ριμπάουντ και εκδήλωσε επιτυχημένες επιθέσεις κάνοντας την ανατροπή  και  να κρατήσει την νίκη.

Πολυφωνία στο σκοράρισμα για την ομάδα του Στέφανου Λουκάκη, με τους Κουτσαντωνάκη και Κουτουλάκη να έχουν διψήφιο αριθμό, ενώ από την ομάδα του Κώστα Μπαλάφα οι Ζαμπετάκης-Τσαγκαράκης Δ. (15) και Λαγουδάκης(14), προσπάθησαν περισσότερο, να φέρουν το διπλό στο Ρέθυμνο.

Την επόμενη εβδομάδα έχουμε το το ντέρμπι κορυφής Ηράκλειο-Κύδων.

ΚΥΔΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟ BC 57-54.
Δεκάλεπτα:  15-08 , 32-19 (ημ.), 44-33 , 57-54

Κύδων (Στεφ. Λουκάκης):Ασσυ 9 ,Κουτσαντωνακης 12 ,Αζαριαδης 1 ,Αντωνίου 5,Πεπουλακης,
Καπετανάκης 7 ,Καλιοντζής ,Κουτουλακης 10, Κουτζογλου 5, Μαγγελακης 2 ,Τζιόλας 6,
Καραγκούνης.
Ρέθυμνο BC (Κώστας Μπαλάφας): Φραγκιαδάκης ,Καλαϊτζάκης 2 ,Ψωμάς ,Τσαγκαράκης Σ. ,Λαγουδάκης 14 ,Σφακιανάκης , Γρηγοράκης ,Μοσχάκης , Κριτσωτακης ,Τσαγκαράκης Δ. 15,Ζαμπετακης 15 ,Βοσκακης 8.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.