"Τέλος" ο Δ.Ρόδας από τον ΑΟΚ Χανια. Υπηρεσιακός ο Λ.Θεοδωράκης.



Η κακή πορεία πορεία της ομάδας του ΑΟΚ Χανιά  στην Γ' Εθνική, με απολογισμό 1-6 ήττες , σε 7 ματς, δημιούργησε προβληματισμό στους νεοφώτιστους, όπως σας είχαμε αναφέρει στο ρεπορτάζ μας στο παιχνίδι με την Νίκη Αμαρουσίου (πατήστε εδώ) , με αποτέλεσμα η διοίκηση, να πάρει δραστικά μέτρα που δεν είναι άλλο, από το να  αποφασιστεί η απομάκρυνση του Δημήτρη Ροδά.

Οπως αναφερει η ομάδα στην ανακοινωσή της, προσωρινά χρέη τεχνικού θα αναλάβει ο Λευτέρης Θεοδωράκης..

Η ανακοίνωση:
Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Δημήτρη Ροδά.

Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή Δημήτρη Ροδά για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας στην ανδρική ομάδα, υπενθυμίζοντας ότι και εκείνος συνέβαλε στην περυσινή της άνοδο σε Εθνική κατηγορία.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελεί ο Χανιώτης προπονητής Λευτέρης Θεοδωράκης, με συνεργάτη του τον, μέχρι πρότινος, βοηθό του Δημήτρη Ροδά, Ηλία Κατσιάνο.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.