ΣΥΔΚΑΚ | Αξιολογήθηκαν οι Χριστινάκης και Μαραγκάκης.


Δυο αξιόλογα  μέλη του ΣΥΔΚΑΚ, αυτά που θεωρούνται "εξελίξιμοι" οι  Επαμεινώνδας Χριστινάκης και Ανδρέας Μαραγκάκης, αναβαθμίστηκαν  στην διαιτητική αξιολόγηση των εθνικών κατηγοριών μπάσκετ, καθως ο Χανιώτης Ν.Χριστινάκης προάχθηκε στην Α2 και ο Αρκαλοχωρίτης Α.Μαραγκάκης, στην Β΄Εθνική.

Ο Σύνδεσμος με ιδιαίτερη περηφάνια (δικαίως)  σε ανακοίνωσή του συγχαίρει τους δυο διαιτητές:

"Την Πέμπτη 23/11/2017, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Δ.Κ.Ε) σε συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Ο.Κ. (ΚΕΔ/ΕΟΚ) ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτητών εθνικών κατηγοριών.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης γι' άλλη μια χρονιά κατέγραψε στο ενεργητικό του δυο σημαντικές επιτυχίες. 

Συγκεκριμένα ο συνάδελφος και Β΄ Αντιπρόεδρος του ΣΥΔΚΑΚ, κ. Χριστινάκης Επαμεινώνδας προάχθηκε απ' τη Β' στην Α2 εθνική κατηγορία και ο συνάδελφος κ. Μαραγκάκης Ανδρέας προάχθηκε απ' τη Γ΄ στη Β΄εθνική κατηγορία.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί τον καρπό της συνεχούς προσπάθειας τόσο των ιδίων, όσο και του Συνδέσμου μας ο οποίος μεριμνά διαρκώς για την εκπαίδευση και πρόοδο των μελών του, έχοντας σαν σκοπό την αναβάθμιση της διαιτησίας σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν θερμά τους κκ. Χριστινάκη και Μαραγκάκη, τους εύχονται καλή επιτυχία στα παιχνίδια που διευθύνουν και γρήγορα να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους γι' άνοδο και σε ανώτερες κατηγορίες της διαιτησίας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.