AOKX | Ευχές για τα δίδυμα σε Η.Κατσιάνο


Ευχές για τη γέννηση δύο πανέμορφων διδύμων που ήρθαν στον κόσμο εύχεται ο ΑΟΚ Χανιά στον συνεργάτη του Δημήτρη Ροδά, Ηλία Κατσιάνο, όπως αναφέρει παρακάτω η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά εύχεται στον προπονητή της ομάδας μας και συνεργάτη του Δημήτρη Ροδά, Ηλία Κατσιάνο να τους ζήσουν (εκείνου και της συζύγου του) τα πανέμορφα διδυμάκια!

Ευχόμαστε στους γονείς να τα χαίρονται και να τα δουν όπως ποθούν.

Καλή ανατροφή!"

Με προβλήματα η προετοιμασία για Νίκη Αμαρουσίου
Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ξεκίνησε για τον ΑΟΚ Χανιά η προετοιμασία για το έβδομο παιχνίδι της σεζόν, που είναι με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου. Ειδικότερα, δύο παίκτες έχουν υποστεί τραυματισμούς, ενώ από κρυολόγημα ταλαιπωρούνται άλλοι τρεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Υφαντόπουλος έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο και θα προφυλαχτεί για τις επόμενες προπονήσεις ενώ Γιώργος Τσιούδης έχει χτυπήσει το μικρό δάχτυλο στο αριστερό του χέρι και θα προπονηθεί και αυτός συντηρητικά.

Από κρυολόγημα ταλαιπωρούνται οι Αλεξίου, Πούρος και Αράπης.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.