Οι "Πελαργοί" κοντά στην Εθνική Ανδρών σε Μεγάλη Βρετανία και Κρήτη.


Την πρώτη συγκέντρωση εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 πραγματοποίησε χθες το απόγευμα (20/11) η Εθνική Ανδρών. 

Η προετοιμασία της για τους δύο αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία (24/11, εκτός) και το Ισραήλ (27/11, εντός, ξεκίνησε με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της.

Ωστόσο, οι πιο πιστοί της Έλληνες φίλαθλοι τα τελευταία 12 χρόνια, οι «Πελαργοί», είναι έτοιμοι από καιρό να σταθούν και πάλι στο πλάι της, και στα δυο…νησιά, όπου θα αγωνιστεί! 

Η αντιπροσωπία του Συνδέσμου των Πελαργών θα ενώσει τη φωνή της την ερχόμενη Παρασκευή με τους Έλληνες της Μεγάλης Βρετανίας και ακολούθως τη Δευτέρα με τους Κρητικούς φιλάθλους για να βοηθήσει την «Επίσημη Αγαπημένη» στη νέα της προσπάθεια!

Για καλύτερο συντονισμό σας με τους Πελαργούς, σας ενημερώνουμε ότι επικεφαλής στο Λέστερ θα είναι ο Δημήτρης Τιφτικίδης (6977 606109), ενώ στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Σπύρος Κρουσταλάκης (6972826879).

«Ελλάς εμείς σ’ όλα τα πέταλα της γης, σ’ ακολουθήσαμε όσο κανείς…
Για σένα ζω, για σένα μόνο τραγουδώ, Ελλάς ολέ πόσο σε αγαπώ!»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.