Επανέρχεται το All Star Game στην Ελλάδα



Μετά από 4 χρόνια απουσίας από τα ελληνικά παρκέ, το All Star Game επιστρέφει ξανά έτοιμο να προσφέρει θέαμα και χρώμα στο ελληνικό μπάσκετ.

Διοικητικό συμβούλιο διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (21/11) στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ προκειμένου να συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούσαν το πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Ένα από τα θέματα που τέθηκε επί τάπητος ήταν η διεξαγωγή All Star Game μετά από τρία χρόνια... ξηρασίας λόγω και των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τόσο τη χώρα, όσο και τις ομάδας.

Μετά λοιπόν από συζήτηση που έγινε, το ΔΣ αποφάσισε να διεξαχθεί φέτος All Star Game στο διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου και θα λάβει χώρα στο "Δ. Τόφαλος" της Πάτρας. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ, με τις μνήμες να είναι νωπές από τους εντυπωσιακούς διαγωνισμούς καρφωμάτων, όπως στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας με τον Δημήτρη Παπανικολάου ή και πιο πρόσφατα, με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (21/11) συνεδρίαση του αποφάσισε:
 * Την διεξαγωγή μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής της «γιορτής του ελληνικού μπάσκετ», που έχει αγαπηθεί από τους μεγάλους και μικρούς φίλους του αθλήματος, του All Star Game, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στην Πάτρα και στο κλειστό γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος».

* Την προσφορά βοήθειας από τον ΕΣΑΚΕ και τις 14 ΚΑΕ σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Basket League, της STOIXIMAN.GR στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

* Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ και της υλοποίησης του σχεδίου «Για τον ΕΣΑΚΕ του 2021», που έχει ως απώτερους στόχους την οικονομική και διοικητική εξυγίανση και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραχαλιό ως Υπευθύνου Εμπορικής Διεύθυνσης και Επικοινωνίας. Ο κ. Καραχάλιος έχει εργαστεί ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας πολυεθνικών και τεχνολογίας εταιρειών. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.