Μια ώρα πιο νωρίς το Παναγίτσα -ΑΟΚ Χανιά.


Μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Παναγίτσας με τα Χανιά για την 6η αγωνιστική τους 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιά-Αναστασιάδη» στη Χαλκίδα.

Φώτο : Στράτος & Γιώργος Σολανάκης".

Αναλυτικά:
"Για λόγους μετακίνησης και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΕΕ Παναγίτσας – ΑΟΚ Χανιά για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 19/11/2017 αντί 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 16.00, στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιά-Αναστασιάδη» στη Χαλκίδα.

Δυναμώνουν σε αγωνιστική ένταση για το κυριακάτικο ματς
"Με δυνατή προπόνηση την Τετάρτη το βράδυ (προηγήθηκε και πρωινή προπόνηση) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΑΟΚ Χανιά για το κυριακάτικο (19/11) παιχνίδι με την ΑΕΕ Παναγίτσας.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν αφού ο Σκαμνάκης συνεχίζει να πονάει στον καρπό, ενώ απών παραμένει και ο Κουτσαυδής, λόγω διαστρέμματος την προηγούμενη εβδομάδα. Από την προπόνηση έλειπε και ο Αδοντάκης που είχε υποχρεώσεις …αυτοδιοικητικές, αφού σήμερα ήταν προγραμματισμένο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Η προπόνηση της Τετάρτης περιελάμβανε τακτική, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (16/11) το βράδυ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.