Επιτυχημένο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για παιδιά των δημοτικών, στην Σητεία(pics).


Ο Σητειακός Α.Ο. διοργάνωσε τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3, με ελεύθερη συμμετοχή όλων των παιδιών των δημοτικών σχολείων της Σητείας με την βοήθεια του ΕΔΕΑΚ Σητείας, στο κλειστό γήπεδο Λυκείων, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, 11.00-13.00..

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:
"Ένα ευχάριστο πρωινό, πέρασαν όσα παιδιά και γονείς, βρέθηκαν στο τουρνουά μπάσκετ 3χ3, που διοργάνωσε ο Σητειακος Α.Ο., το πρωί της Κυριακής (12/11), στο κλειστό γήπεδο των λυκείων. Οι αγώνες κρατούσαν 10 λεπτά και γίνονταν ταυτόχρονα σε 4 μπασκέτες, με ύψος στεφάνης, ανάλογο της ηλικίας των παιδιών. Επίσης ηλικιακά ήταν χωρισμένες και οι ομάδες.

Πρωταρχικός στόχος της διοργάνωσης ήταν η συμμέτοχη. Τα παιδιά να αγωνιστούν σε πολλά παιχνίδια, με πολλούς αντιπάλους και γι αυτό δεν υπήρχε βαθμολογία, ή τελικός νικητής.

Δευτερεύων στόχος, να δοθεί η ευκαιρία στους γονείς, μέσα από τους αγώνες των παιδιών τους, να τα επιβραβεύσουν, να τα ενθαρρύνουν και να τα παροτρύνουν, να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν μια αθλητική δραστηριότητα.

Πολύτιμη ήταν η παρουσία των διασωστών της ΕΔΕΑΚ Σητείας, οι οποίοι σε μερικές περιπτώσεις, χρειάστηκε να βοηθήσουν, σε μικροτραυματισμούς.

Οι αθλητές από το τμήμα παίδων του Σητειακού Α.Ο βοήθησαν εκτελώντας χρέη διαιτητών.
Σε όλα τα παιδιά μετά το τέλος των αγώνων, δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής , καθώς και κρουασάν με χυμό και ανανεώσαμε το ραντεβού για το επόμενο 3χ3".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.