Ήττα στην Χίο για τον ΟΦΗ.Η βαθμολογία.


Στην πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Ραλλη στον πάγκο της ομάδας του ΟΦΗ, οι "ασπρόμαυροι", γνώρισαν ήττα στην Χίο από τον τοπικό ΒΑΟΛ αν και ήταν ανταγωνιστικοί ως τέλους 

Η ομάδα της Κρήτης, έδειξε ανταγωνιστική, είχε απαντήσεις στο παιχνίδι της Χιώτικης ομάδας, ωστόσο στην αρχή της τελευταίας περιόδου η απώλεια ριμπάουντ, έδωσε δυνατότητα δεύτερων επιθέσεων στον ΒΑΟΛ, που πήρε προβάδισμα 13 πόντων.

Παρ όλα αυτά ο ΟΦΗ, με ψυχή κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να φτάσει αρχικά στην ισοφάριση και να προηγηθεί και με ένα πόντο, μεταφέροντας το  άγχος στους παίκτες της Χίου

Το ματς έδειχνε να πήγαινε στην κόψη του ξυραφιού ως το τέλος, αλλά οι γηπεδούχοι με 5 στις 6 βολές στο τελευταίο δίλεπτο , έφεραν την (υπερ)πολύτιμη νίκη στο Χιώτικο στρατόπεδο.

Από τον ΟΦΗ ξεχώρισαν ο Γ. Καράλης (15(1)), Παλλης και ο Αγαπιάδης (13(2), ήταν οι κορυφαίοι σκόρερς, ενώ οι  Αγγελίδης (15π.), Σουλίκας (14π.), Μπουμπάρη (13π. απέναντι στην πρώην ομάδα του) από την Χίο.

ΒΑΟΛ Χίου - ΟΦΗ 69-65
Δεκάλεπτα: 18-15, 38-29(ημ), 54-45, 69-65.
Διαιτητές: Ροδίτης - Καλογριάς.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Συμιακάκης) : Σαμιώτης 6(1), Γεωργαντάς, Ανδρουλάκης 9(1), Σουλίκας 14(2), Μπουμπάρης 13, Αγγελίδης 15, Καραφαντής, Τσουρής 8, Νακόπουλος, Τροβάς, Βούτας, Κωνσταντινάκος 4.
ΟΦΗ (Ράλλης - Καρλάφτης) : Μητρόπαπας, Κριθινάκης, Μαϊστρέλλης 3(1), Τσερκιτζόγλου 9(1), Καράλης 15(1), Καρλάφτης, Αγαπιάδης 13(2), Βασιλειάδης 8(1), Χρηστάκης, Σταράκης 3, Τσιλόγλου, Πάλλης 14.

Η βαθμολογία τα αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.