Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Επίθεση αθλητή σε διαιτητή στο Ακρωτήρι-Πεδιάδα, που "κερδίζει" στα χαρτιά.


Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ακρωτήρι και την Πεδιάδα για την 3η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ των ανδρών.

Σύμφωνα με όσα αναγράφει το φύλλο αγώνα, 11'' πριν από τη λήξη του αγώνα, ο αθλητής του Ακρωτηρίου, Πεντάρης Ανδρέας, επιτέθηκε στον α' διαιτητή Νώντα Χριστινάκη με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και το φύλλο αγώνα να κλείσει υπέρ της ομάδας της Χερσονήσου (σ' εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 54-58 υπέρ της Πεδιάδας). Όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ που χρέωσε ο κ. Χριστινάκη τον Πεντάρη, το οποίο συνοδεύτηκε από ντισκαλιφιέ λόγω της έντονης διαμαρτυρίας του αθλητή που σύμφωνα με το φύλλο αγώνα έβριζε τα Θεία.

Ο αθλητής κάθισε στον πάγκο μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρώνονταν κανονικά. Ενώ η Πεδιάδα οδηγούνταν στις βολές ο Πεντάρης ξέφυγε από την επίβλεψη των συμπαικτών του και επιτέθηκε στον κ. Χριστινάκη χτυπώντας τον στο κεφάλι, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι διεκόπη αμέσως και κλήθηκε η αστυνομία καθώς ο α' διαιτητής της αναμέτρησης κατέθεσε μήνυση κατά του αθλητή του Ακρωτηρίου για χειροδικία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται δεδομένο ότι η νίκη θα πάει με 20-0 υπέρ της Πεδιάδας, το Ακρωτήρι μηδενίζεται στο συγκεκριμένο ματς, ενώ στον αθλητής αναμένεται να επιβληθεί μεγάλη τιμωρία καθώς χειροδίκησε κατά του διαιτητή.
Να σημειωθεί ότι πριν δύο εβδομάδες είχε σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό με τον προπονητή του Ακρωτηρίου…


Πηγή:"neakriti.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.