ΕΚΑΣΚ | Επιβολή ποινής σε αθλητή του ΑΟ Ακρωτηρίου.


Μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας (13/11) και εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλήματος (που έλαβε υπ όψιν τα φ.α, την απολογία του αθλητή και σύμφωνα με τα αντίστοιχα άρθρα των κανονισμών της ΕΟΚ), το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ γνωστοποίησε την απόφαση για την τιμωρία του αθλητή του Ακρωτηρίου, Ανδρέα Πεντάρη, που συνολικά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 14 αγωνιστικών ημερών.

Ουσιαστικά ο αθλητής τερματίζει προωρα για φέτος τις αθλητικές του υποχρεώσεις, ενω  στον ΑΟ Ακρωτηρίου (που "μηδενίζεται" στο ματς με την Πεδιάδα),  τονίζεται ότι αν ξανασυμβεί οτιδήποτε στην έδρα του θα αποβληθεί από όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ που συμμετέχει.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει τα εξής:
"Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του στις 13/11/2017, αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών καθώς και την απολογία του αθλητή του σωματείου σας για τον αγώνα ανδρών ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΑΟ- ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ (5/11/2017), αποφάσισε ομόφωνα την επιβολή των ποινών στον αθλητή του σωματείου σας Πενταρή Ανδρέα, σύμφωνα με τα παρακάτω άρθρα των κανονισμών της ΕΟΚ:

Το άρθρο 67: Για βάναυση συμπεριφορά κατά των αρχόντων του αγώνα. Αποκλεισμός δέκα (10) αγωνιστικών ημερών σε συνδυασμό με το άρθρο 64, ως προς την έννοια της βάναυσης συμπεριφοράς.

Το άρθρο 65 παρ.1 : Για λόγω εξύβριση. Αποκλεισμός τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών.
Σύνολο ποινής : δεκατέσσερις (14) αγωνιστικές ημέρες.

Διευκρινίζεται ότι: «Οι ποινές αποκλεισμού ισχύουν για κάθε αγώνα, επίσημο ή φιλικό, από την επόμενη του αγώνα, που σημειώθηκε η παράβαση».

Επίσης σας επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 82 του κανονισμού της ΕΟΚ και του άρθρου 12 της Γενικής προκήρυξης της ΕΚΑΣΚ περιόδου 2017-2018, σε περίπτωση που ξανασυμβεί οτιδήποτε στην έδρα του σωματείου σας, από οποιονδήποτε (παράγοντες, προπονητές, φίλαθλοι, παίκτες), θα σας επιβληθεί η ποινή της αποβολής του σωματείου σας από όλα τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.