Στις 6/11 (18:00), το 7ο Παγκρήτιο σεμινάριο διαιτησίας .


Ο ΣΥΔΚΑΚ, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017,  θα πραγματοποιήσει παγκρήτιο σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης, στο νέο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου», στην Λεωφόρο Πλαστήρα 10 και θα ξεκινήσεις στις 18:00.

Αναλυτικά:
"Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης θα πραγματοποιήσει παγκρήτιο σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου», στην Λεωφόρο Πλαστήρα 10 και θα ξεκινήσεις στις 18:00.

Ομιλητής θα είναι ο εθνικός καθηγητής διαιτησίας, πρώην διεθνείς διαιτητής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κος Κώστας Κορομηλάς. 

Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν περιλαμβάνει ανάλυση κανονισμών καλαθοσφαίρισης (συμπεριλαμβανομένων και των πρόσφατων τροποποιήσεων).

Τις εργασίες του σεμιναρίου προσκαλούνται να παρακολουθήσουν οι διαιτητές του Συνδέσμου μας, καθώς επίσης και παράγοντες της κρητικής καλαθοσφαίρισης (αθλητές,προπονητές, παράγοντες ομάδων, κριτές κ.α.)."
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.