Τουρνουά μίνι μπάσκετ ΔΟΠΑΦΜΑΗ. Δηλώσεις ως τις 26/10 έως 14:00.


Αρχές Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το τουρνουά μίνι μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ και οι δηλώσεις  και καταστάσεις συμμετοχής κατατίθενται μέχρι την Πέμπτη 26/10/2017 και ώρα 14:00,

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Δευτέρα 30/10/2017 κ ώρα 14:00 

Σημείο κατάθεσης  των δηλώσεων, καταστάσεων συμμετοχής και κλήρωση των αγώνων τα γραφεία του τμήματος αθλητισμού του .Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. στο Δ.Α.Π.Κ.Η. (κλειστό Πατελών).

Για την προκήρυξη  : ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) του Δήμου Ηρακλείου, στα πλαίσια του προγράμματος,θα διοργανώσει για το 2017. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ για αγόρια και κορίτσια.

Στο τουρνουά αυτό θα διεξαχθούν μέχρι 120 αγώνες και προβλέπεται να συμμετέχουν 12 σύλλογοι, με 30 ομάδες ,και 600 παιδιά.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα καλύτερα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, με ιατρική κάλυψη και επίσημους διαιτητές και κριτές.

Οι όροι και οι κανονισμοί που διέπουν το τουρνουά αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη των αγώνων που έχει αναρτηθεί στο www. heraklion.gr .

Ενημερώνουμε τις ενδιαφερόμενες ομάδες εργαζομένων-φορέων ότι το τουρνουά θα ξεκινήσει αρχές Νοεμβρίου .

Δηλώσεις και καταστάσεις συμμετοχής κατατίθενται μέχρι την Πέμπτη 26/10/2017 κ ώρα 14.00 .
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Δευτέρα 30/10/2017 κ ώρα 14.00.

Σημείο κατάθεσης των δηλώσεων ,καταστάσεων συμμετοχής και κλήρωση των αγώνων τα γραφεία του τμήματος αθλητισμού του .Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. στο Δ.Α.Π.Κ.Η. (κλειστό Πατελών)".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.