Στην UBSC RAIFAJZEN GRAZ, ο Κώστας Στρατάκης!


Ο ταλαντούχος Ηρακλειώτης αθλητής Κωνσταντίνος Στρατάκης, μέλος των αναπτυξιακών ομάδων της ΕΚΑΣΚ, που ξεκίνησε από το Ηράκλειο και αγωνίστηκε μαζί του στην Β΄Εθνική, συνεχίζει την διεθνή καριέρα του, καθώς αποκτήθηκε από την Αυστριακή UBSC RAIFAJZEN GRAZ , ομάδα Α1 κατηγορίας.

Ο ταλαντούχος Κωνσταντίνος που γεννήθηκε το 1996 (21 ετών) και το ύψος του είναι (2.03) και παίζει ως Πάουερ φόργουορντ θέση «4» αλλά και ως σέντερ, αρχικά είχε υπογράψει στην ομάδα των ΓΣ Φαρσάλων (Β’ Εθνικής), αλλά για προσωπικούς λόγους η συνεργασία δεν τελεσφόρησε.

Πολλες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του αλλα τελικά η Αυστριακη UBSC RAIFAJZEN GRAZ, θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμο της καριέρας του .

Μαλιστα την Κυριακή αγωνίστηκε στον πρώτο αγώνα της ομάδας του και σημείωσε 10 πόντους σε 26:48" συμμετοχής.

Τον αναφερουν στην φωτο (νο 14) ως w. strakis αλλα αυτο μικρη σημασία εχει.

Τέλος πρόσφατα στην Σερβία και στην ομάδα της SREM (Α2), που αγωνίστηκε ψηφίστηκε στους καλύτερους παίκτες,από το  σαιτ  mvp.rs με μέσους όρους 12.8 πόντους και 7.6 reb.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.