Γ.Καλαϊτζάκης : "Θέλω να αρπάζω όλες τις ευκαιρίες που θα μου δίνει ο προπονητής μου".



Για τους στόχους του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν αλλά και όσα ο ίδιος θέλει να πετύχει με την ομάδα του μίλησε στο "basketblog.gr", ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Μάριου Μπουλή αναφέρει:
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σήμερα στις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Οι «πράσινοι» δεν θέλουν τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη, προκειμένου να διεκδικήσουν για μία ακόμα σεζόν τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος.

Φυσικά μετά το Κύπελλο ακολουθεί η 1η αγωνιστική της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό, και φυσικά το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, με το τριφύλλι να μπαίνει από νωρίς σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Για αυτά τα παιχνίδια, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους μίλησε στο basketblog.gr ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος είναι από τους νέους του Παναθηναϊκού που εμπιστεύτηκε φέτος ο Τσάβι Πασκουάλ, με τον ίδιο να θέλει να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν και να βελτιώνεται συνεχώς.

· Ξεκινάει μια ιδιαίτερη χρονιά για σένα έχοντας πιο ουσιαστικό ρόλο στην ομάδα, ποια είναι τα συναισθήματα για αυτή τη νέα σεζόν που έρχεται;

«Αυτή η σεζόν που έρχεται θα είναι η 3η μου στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Εγώ από την μεριά μου θα προσπαθήσω να δίνω το 100% του εαυτού μου σε κάθε προπόνηση και να ακούω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και θέλω να αρπάζω όλες τις ευκαιρίες που θα μου δίνει μέρα με τη μέρα ο προπονητής μου».

· Το φετινό καλοκαίρι συμμετείχες στο Ευρωπαϊκό των Παίδων με την Εθνική, πιστεύεις ότι πήρες της απαραίτητες εμπειρίες για να κάνεις το βήμα παραπάνω στην καριέρα σου;

«Πιστεύω ότι κάθε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κρύβει και τις δικές του εμπειρίες. Εγώ είχα συμμετάσχει και στο παρελθόν σε αντίστοιχα τουρνουά και ήξερα πάνω κάτω τι γίνεται. Σίγουρα είναι μια μεγάλη διοργάνωση γιατί παίζεις με τους καλύτερους της γενιάς σου και σε βοηθάει να βλέπεις σε τι πρέπει να βελτιωθείς σε τι είσαι καλός και σε τι όχι και φυσικά είναι εμπειρίες που μένουν στη ζωή σου διαχρονικά».

· Σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα με την 1η αγωνιστική να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό. Πιστεύεις ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα θα επηρεαστεί και ο τρόπος δουλειάς σας;

«Ο στόχος μας παραμένει ένας και είναι η κατάκτηση και των τριών Κυπέλλων. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως μέρα με τη μέρα θα δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και να καταφέρουμε να  πάρουμε τη νίκη».

· Η ίδια νοοτροπία υπάρχει και για την έναρξη της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα;

«Σίγουρα το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα θα είναι δύσκολο γιατί παίζουμε στην έδρα τους και θα είναι η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Πιστεύω όμως ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι και θα πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσουμε καλά τη φετινή σεζόν».

· Ο κόσμος δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο φέτος την στήριξη του στην ομάδα, με την μεγαλύτερη πώληση εισιτηρίων διαρκείας, τι θα ήθελες εσύ να πεις σε αυτό τον κόσμο για τη νέα σεζόν;

«Σίγουρα ο κόσμος βοηθάει πολύ την ομάδα. Το χει δείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια γεμίζοντας ένα γήπεδο. Ο κόσμος δίνει επιπλέον ενέργεια και εμείς όταν βλέπουμε 20.000 κόσμο να έρχονται και να σε στηρίζουν θέλουμε να δίνουμε το 110% των δυνάμεων μας. Ο κόσμος θα είναι και φέτος ο 6ος παίκτης και ελπίζω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.