Ο Μ. Γρυλλάκης, νέος Γενικός Αρχηγός, στον ΑΟΚ.Τέλος ο Γ.Σκαραντωνάκης.


Ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά ανακοινώνει ότι νέος Γενικός Αρχηγός της ομάδας  θα είναι ο Μάνος Γρυλλάκης  (φωτο). 

Ο Μάνος Γρυλλάκης είναι ιδιοκτήτης του γνωστού γυμναστηρίου Planet Fitness στα Χανιά και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ.

Τεχνικός Σύμβουλος στην ομάδα του ΑΟΚ Χανιά θα είναι ο επιχειρηματίας και πρώην αθλητής μπάσκετ,Παναγιώτης (Τάκης) Μαργαρώνης.

Ανακοινώνεται τέλος, η λύση της συνεργασίας με τον πρώην Γενικό Αρχηγό της ομάδας , Γιάννη Σκαραντωνάκη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει.

Νωρίτερα το ματς στην Αταλάντη
"Σας ενημερώνουμε ότι, για λόγους μετακίνησης και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Λοκρός – ΑΟΚ Χανιά, για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 22/10/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.30, στο κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης."

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.