Οδύνη και θλίψη για τον θάνατο της Κατερίνας Χαχλάκη-Πρωτογεράκη. Οι ανακοινώσεις των ομάδων.


Θλίψη και οδύνη στον μπασκετικό κόσμο της Κρήτης, στο άκουσμα του θανάτου της μητέρας των αδερφών Πρωτογεράκη Μάνου, Μιχάλη και Μάριου, Κατερίνας.

Η θαυμάσια αυτή μητέρα  άφησε σήμερα την τελευταία πνοή της, μετά από μήνες επίμονου αγώνα να κρατηθεί στη ζωή.

Σύσσωμες οι περισσότερες ομάδες έβγαλαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ :
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 17/10/2017, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της ΧΑΧΛΑΚΗ-ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ, που επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ήταν πάντα αρωγός στα τμήματα μπάσκετ του Ομίλου μας, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1ο Να διαβιβασθούν τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της εκλιπούσας.
2ο Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό της εκλιπούσας.
3ο Να κατατεθεί το ποσό των 100€ στον Παγκρήτιο σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών με καρκίνο "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ" .
4ο Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της ομάδος μας το προσεχές ΣΚ.
5ο Να παραστεί το Διοικητικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.
6ο Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό Τύπο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

Το Δ.Σ και η Επιτροπή Μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο της ΧΑΧΛΑΚΗ- ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ, μητέρας του Πρωτογεράκη Μάριου, αθλητή της ομάδας μπάσκετ του Ομίλου και του εύχονται να οπλιστεί με κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσει αυτή την οδυνηρή απώλεια.

ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
O ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ BASKETBALL ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗ ,ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ.

ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ
Το Α.Ο. Δειλινό εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια των Μάνου, Μάριου και Μιχάλη Πρωτογεράκη για την απώλεια της μητέρας τους!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει!
Καλό παράδεισο...

ΑΟ ΚΥΔΩΝ
Το ΔΣ του Κύδων οι προπονητές οι συναθλητες του Μάνο και οι έφοροι μπασκετ εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για το χαμό της μητέρας του Κατερίνας Χαχλακη Πρωτογερακη.
Εύχεται στους οικείους της να έχουν δύναμη και Υγεία να την θυμούνται.
Αποφασίζει.
Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του δία μέσω του τύπου εγγραφου και ηλεκτρονικού,να καταθέσει αντι στεφανου το ποσό των 100 ευρώ για τις ανάγκες της ΕΛΕΠΑΠ,να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την Κυριακή 22-10 στις16:00 με την Πεδιαδα ΑΟΧ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.