Φιλική νίκη του ΑΟΚΧ, επί της Ακαδημίας Ρεθύμνου.


Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (04/10), για τον ΑΟΚ Χανιά, με αντίπαλο την Ακαδημία Ρεθύμνου στο κλειστό του Κλαδισού.

H ενημέρωση του ΑΟΚ Χανιά .
Η Ακαδημία Ρεθύμνου αποδέχτηκε την πρόσκληση και ο ΑΟΚ Χανιά είχε την ευκαιρία, το βράδυ της Τετάρτης (4/10) να παίξει ένα προπονητικό φιλικό που σίγουρα ήταν ωφέλιμο για συμπεράσματα. 

Το σκορ του αγώνα έχει τη μικρότερη σημασία (εξάλλου η ομάδα μας είναι σε Εθνική και κατηγορία και η Ακαδημία στην ΕΚΑΣΚ), αλλά ο Δημήτρης Ροδάς έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα.


Εκείνο που ήταν εμφανές; Η θέληση των παικτών να δείξουν στοιχεία και ποιότητα, ακόμα κι αν το παιχνίδι φαινόταν αδιάφορο.

Τη δεδομένη στιγμή, οι παίκτες του ΑΟΚ δείχνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τα φιλικά βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (7/10) η ομάδα μας δίνει νέο φιλικό ματς στον Κλαδισό με αντίπαλο τον Εργοτέλη, στις 3 το μεσημέρι.

Φώτο: Στράτος Σολανάκης




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.