Ανανεώσεις και δύο νέες προσθήκες για τον ΓΑΣ Μεσσαράς. Οι εγγραφές ξεκίνησαν (Vid).


Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς ξεκίνησε την προετοιμασία με τους παίκτες του Διογένη Δαριβιανάκη, να είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για την νέα απαιτητική σεζόν. 

Ο προπονητής της Μεσαράς ,ανακοίνωσε αυτούς που θα παραμείνουν, ενώ αποκάλυψε πως δυο νέες προσθήκες θα βοηθήσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας των Μοιρών:

Ο Μιχάλης Καμπιτάκης, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του , από το Δειλινό, ενώ από την ίδια ομάδα , αποκτήθηκε ο  Μάνθος Σειραγάκης.

Παράλληλα  ξεκίνησαν οι εγγραφές ,δίνοντας χρηστικές πληροφορίες και τηλέφωνα, ενώ η έναρξη προετοιμασίας, καταγράφεται στο εντυπωσιακό βίντεο του Μανώλη Καμπιτάκη.

Η σχετική ανακοίνωση του προπονητή του ΓΑΣΜ:
"Μια καινούρια αθλητική χρονιά ξεκινάει με νέες ιδέες και πολύ διάθεση για δουλειά από όλους στο Σωματείο Καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Μεσσαράς.

Βασική προτεραιότητά όλων μας είναι οι υποδομές και η ανάδειξη αθλητών μέσα από αυτές.

Το σωματείο μας, επιδιώκει και ευελπιστεί για την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση νέων αθλητών στις ακαδημίες μας οι οποίοι θα στελεχώσουν το μπάσκετ στην Μεσσαρά τα επόμενα χρόνια.

Στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας παραμένουν οι βασικοί παίκτες από την Μεσσαρά. Μιλάμε για τους Στεφανουδάκη Κων/νο, Δαριβιανάκη Εμμ., Χαραλαμπάκη Ιωάννη, Χαραλαμπάκη Νικόλαο και Μακράκη Εμμ., καθώς συνεχίζει μαζί μας και ο Κατσαπρακάκης Γρηγόρης.


Δυο αξιόλογες προσθήκες θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδος μας. Η πρώτη αφορά τον Καμπιτάκη Μιχάλη ο οποίος αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και η δεύτερη πρόκειται για τον Σειραγάκη Μάνθο. 

Στο παραπάνω σύνολο εντάσσονται και οι έφηβοι του ΓΑΣΜ που με την βοήθειά τους προσδοκούμε σε μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Δ. Φαιστού στις ώρες των προπονήσεων του μπάσκετ και στα παρακάτω τηλέφωνα:

6977 080252 Κολουντζάκης Γεώργιος Προπονητής Παιδικού - Εφηβικού
6947 527189 Κουκαρούδης Βαγγέλης Προπονητής Ακαδημιών - Μίνι

Εύχομαι σε όλους μια Καλή Αγωνιστική Χρονιά με Υγεία!!!"

Η εντυπωσιακή παρουσίαση του ΓΑΣΜ  (vid).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.