Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες του 2ου International Basketball Tournament Crete/Ηeraklion.


Ξεκίνησαν ήδη οι προετοιμασίες για την φιλοξενία του 2ου  International Basketball Tournament Crete/Ηeraklion, που όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα φιλοξενηθεί στην πανέμορφη και φιλόξενη σάλα του κλειστού Γυμναστηρίου στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, από 22-24 Σεπτεμβρίου.


Το τουρνουά διοργανώνεται από την ALFA PLUS A.E, Promotion & Event Services, και το FERIAS TRAVEL  έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίοι πάντα είναι αρωγοί σε τέτοιου  είδους  διοργανώσεις.

Η παρουσία  κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης όπως του Ολυμπιακού, περυσινού φιναλίστ της Ευρωλίγκας (και κατόχου τριών Πρωταθλημάτων Ευρώπης και ενός  Διηπειρωτικού Κυπέλλου), αλλά και ομάδων με την ιστορία και την δυναμικότητα, της  Μακάμπι Τελ Αβίβ (σχεδόν μόνιμη πρωταθλήτρια Ισραήλ με 50 τίτλους  και κατόχου έξι πρωταθλημάτων Ευρώπης και ενός  Διηπειρωτικού Κυπέλλου), της Ούνιξ Καζάν  (που από φέτος έχει νέο προπονητή τον  Δημήτρη Πρίφτη , ενώ εκεί αγωνίζεται από 2012 ο Κώστας Καιμακόγλου) και η οποία έχει κατακτήσει το Γιουροκάπ το 2014 και πέρυσι έπαιξε στην Ευρωλίγκα, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα (φέτος κατέκτησε τα πρωταθλήματα  Σερβίας και της Αδριατικής Λίγκας) και θα παίξει εκ νέου στην Ευρωλίγκα, εγγυώνται θέαμα υψηλού επιπέδου, για τους τυχερούς που θα παρακολουθήσουν το τουρνουά.

Περισσότερες  λεπτομέρειες και πληροφορίες, όσον αφορά την κλήρωση των αγώνων  και την διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνουν γνωστά τις προσεχείς ημέρες.

Σκοπός πάντως για άλλη μια φορά των διοργανωτών, που σκοπεύουν να καθιερώσουν διεθνώς, ως θεσμό αυτό το τουρνουά,  είναι η Κρήτη, το Ηράκλειο και το 2ο International Basketball Tournament Crete/Heraklion  να γίνουν ξανά το επίκεντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση και να καθιερωθεί  πλέον, ένας Αθλητικός – Τουριστικός – Πολιτιστικός προορισμός για την Κρήτη  και την Ελλάδα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.