Και επίσημα ο Κυρ.Καρακωσταντάκης στον Εθνικό.


Όπως σας ενημέρωσε με σχετικό ρεπορτάζ πρώτο το kritikobasket.gr (πατήστε εδώ ), οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν επίσημα  την απόκτηση  του Κυριάκου Καρακωσταντάκη, ο οποίος προπονούνταν με τον Εθνικό τις τελευταίες ημέρες και μπήκε στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο 23χρονος Κρητικός γκαρντ, το φετινό καλοκαίρι απασχόλησε πολλές ομάδες αφου αρχικά ειχε συμφωνήσει στον “Χαρίλαο Τρικούπη“. 

Τελικά, όμως ο Εθνικός κατάφερε να τον προσθέσει στο ρόστερ του.

Παραλληλα Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινωσε  την επίτευξη συμφωνίας με τον Νίκο Τσούτσο. 

Η ανκοίνωση του Εθνικου:
Παίκτης του Εθνικού είναι πλέον και ο Κυριάκος Καρακωσταντάκης. Ο 23χρονος περιφερειακός παίκτης έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ, στον ΑΛΦ Αλίμου, στον Ίκαρος Καλλιθέας, στην ΑΓΕ Ζακύνθου και στον Εργοτέλη, ενώ φέτος απασχόλησε αρκετές ομάδες κι ήρθε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον “Χαρίλαο Τρικούπη“.

Είναι ένα από τα παιδιά, που έχουν δίψα για μπάσκετ και που ο Εθνικός δίνει χώρο και χρόνο συμμετοχής, για να αναδείξουν το ταλέντο τους, κάτι που φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν, όταν και ξεκίνησε το… “πρότυπο Εθνικού”, για το οποίο όλοι μιλούν”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.