Φιλική νίκη του ΑΟΚ Χανίων επί του Ακρωτηρίου.



H ομάδα του Δημήτρη Ροδά έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία και πήρε τη νίκη  με 40-26,σε ένα παιχνίδι 30 λεπτών, που διοργανώθηκε στην έδρα του ΑΟΚ Χανίων.

Η ομάδα των Χανίων θα δώσει νέο φιλικό προετοιμασίας το Σάββατο (23/9) στο  κλειστό Κλαδισού, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Η ενημέρωση του ΑΟΚ Χανίων:
"Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Δημήτρης Ροδάς και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟΚ Χανιά από το φιλικό προπόνησης που διεξήχθη την Τετάρτη (20/9) το βράδυ στον Κλαδισό, απέναντι στον Α.Ο.Ακρωτηρίου, ομάδα που θα παίξει φέτος στην ΕΚΑΣΚ.

Οι παίκτες της ομάδας μας έδειξαν αρκετά κουρασμένοι από την κοπιαστική προετοιμασία και ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο ματς δεν αγωνίστηκε ο Αράπης αλλά και ο τραυματίας Γκιούλης.

Το παιχνίδι είχε ανεπίσημη μορφή και είχε διάρκεια περίπου 30 λεπτών καθαρού χρόνου. Στο σκορ που κρατήθηκε, απλώς για την ιστορία, ο ΑΟΚ Χανιά κέρδισε με 40-26, με τον Α.Ο.Ακρωτηρίου πάντως να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας, εκείνο απέναντι στον ΟΦΗ, το προσεχές Σάββατο (23/9) και πάλι στο κλειστό Κλαδισού".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.