Την Πέμπτη 22/09, οι αφίξεις των ομάδων, στο 2ο International BasketballTournament Crete/Heraklion.



Σε πλήρη ανάπτυξη και ετοιμότητα βρίσκονται πλέον οι διοργανωτές για το 2ο  International BasketballTournament Crete/Heraklion, οι πύλες του οποίου ανοίγουν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό Ηρακλείου στα ‘’Δύο Αοράκια’’ με την διεξαγωγή των ημιτελικών αγώνων του τουρνουά.


Οι αφίξεις των ομάδων θα γίνουν την Πέμπτη (σ.σ.  θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για την ώρα άφιξης των αποστολών), οι οποίες μάλιστα έρχονται με όλα τα αστέρια τους.

Όσον αφορά την διάθεση των εισιτηρίων, που τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα αυξημένη,  για την εξυπηρέτηση του κοινού, από σήμερα  λειτουργεί και ένα νέο εκδοτήριο στο κλειστό στα  ‘’Δύο Αοράκια’’ απ΄όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ενδιάμεσα των αγώνων του τουρνουά, το Σάββατο 23/9/2017, το  2nd International BasketballTournament Crete/Heraklion, θέλοντας να αναδείξει και το κοινωνικό πρόσωπο της Κρήτης,θα στηρίξει το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης. Μάλιστα  όλα τα έσοδα και οι προσφρές ακόμα και σε είδος,  από την συμμετοχή των ομάδων στα 3 ON 3,  στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLIONARENΑ, θα πάνε στο ίδρυμα. Παράλληλα την ίδια μέρα θα μοιράζονται αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες, θα υπάρχει φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

Για το λόγο αυτό η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής  του Παιδικού χωριού SOS Κρήτης, κ. Μιράντα Τζοβενή ευχαριστεί τους διοργανωτές για την στήριξη τους στην προσπάθεια αυτή. (Πληροφορίες και στο soskriti@sos-villages.gr  http://www.sos-villages.gr)

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις συγκεκριμένες  εκδηλώσεις έχει ως εξής:
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017
-10:00 – 17:00 Αγώνες 3 ON 3 στα Βοηθητικά Κλειστά προπονήτρια του HERAKLIONARENA  -αυτόγραφα παικτών από τις συμμετέχουσες ομάδες,-φωτογράφιση μαζί τους & δωρεάν αναμνηστικά από τις ομάδες.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017
18:00 – 20:00 Ούνιξ Καζάν vs Μακάμπι Τελ Αβίβ
20:30 – 22:30 Ολυμπιακός vs Ερυθρός Αστέρας

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017
18:00 :Μικρός Τελικός
20:30: Μεγάλος Τελικό 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.