Στην γειτονιά των αγγέλων, ο Χρήστος Γκιουζέλης. Αύριο (19/08), η κηδεία.


Σοκ στο Κρητικό μπασκετ  με τον θάνατο του Χρήστου Γκιουζέλη, που νικήθηκε από τον καρκίνο.Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που περνούσε ο Χρήστος , ο χαμογελαστός, καλόκαρδος, "ζεστός", ταλαντούχος πολυμήχανος, προπονητής και παράγοντας έχασε τη μάχη για τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τους δικούς του ανθρώπους και δεκάδες φίλους και συναδέλφους. 

Άφησε και τη σύζυγό του και το κοριτσάκι του. Ο Χρήστος πολέμησε τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε...

Η κηδεία του Χρήστου Γκιουζέλη, θα γίνει αύριο το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο, σε ώρα που θα σας αναφέρουμε προσεχώς.

Ο Χρήστος Γκιουζέλης γεννήθηκε στις Σέρρες, αγωνίστηκε στον ΑΟ Σερρών και ήταν διεθνής με την Εφήβων , οπού αγωνίστηκε στο Βαλκανικό Εφήβων το 2013.

Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής του καριέρας, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία, και λίγα χρόνια μετά βρέθηκε στο Ηράκλειο (μόνιμα) και στην ΓΕΗ, στις Ακαδημίες του Εργοτέλη (2009-10), ενώ διετέλεσε και προπονητής της ΟΑΣΗΣ.

Παράλληλα ήταν και παράγοντας αφού την διετία 2010-2012, επί προεδρίας Μιχάλη Δασκαλάκη , ως μέλος της Επιτροπής του Αναπτυξιακού.

Ήταν ο "εφευρέτης" του νέου   παιχνιδιού t-ball,μια ιδέα που έδωσε στον  καθηγητή Φυσικής  Αγωγής, η κόρη του και  δημιούργησε με ένα τραπέζι και μια μπάλα 23 παιχνίδια που παίζονται πάνω και κάτω από το φιλέ.

Όνειρο του ίδιου θα ήταν αυτό το άθλημα να ενταχθεί στα Ολυμπιακά αθλήματα, ενώ κατόπιν σχετικής άδειας που έλαβε από το υπουργείο Παιδείας μέσω του παιδαγωγικού ινστιτούτου διεξήγε έρευνα για την ένταξη του t-ball στα δημοτικά σχολεία. .

Τέλος είχε δωρίσει ένα  τραπέζι T-ball  στο γιατρό του ιδρύματος για άτομα με αναπηρία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ».

Επισημαίνουμε ότι εδώ και δύο χρόνια τα T – ball είναι στο πρόγραμμα διδασκαλίας του ιδρύματος των ατόμων με αναπηρία..

Χρήστο Γκιουζέλη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...

Ο Εργοτέλης αμέσως με τα την είδηση του θάνατό του, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση :
"ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΙΟΥΖΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ,ΝΑ ΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ!"


Βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του Χρ.Γκιουζέλη.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.