Ανακοινώσεις ΕΚΑΣΚ-ΣΥΔΚΑΚ-ΣΥΚΚΑΚ-Ομάδων, για το χαμό του Χρ.Γκιουζέλη.


Το κρητικό μπάσκετ θρηνεί σήμερα,για το χαμό του προπονητή Χρήστου Γκιουζέλη, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες.


Η ΕΚΑΣΚ, οπως και τα σωματεία μπάσκετ της Κρήτης, εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον αδόκητο χαμό του  Χρήστου Γιουζέλη.

Η  ανακοίνωση  ΕΚΑΣΚ
"Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης,  εκφράζοντας τα συναισθήματα ολόκληρης της μεγάλης οικογενείας του κρητικού μπάσκετ, αποχαιρετά με βαθιά οδύνη το Χρήστο Γκιουζέλη, που βρίσκεται από χθες στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με πραγματική αγάπη το άθλημα σαν παίχτης, σαν προπονητής και σαν παράγοντας. Βοήθησε και στήριξε τα παιδιά της Κρήτης έχοντας πάντα στο μυαλό του ότι,  επίκεντρο του αθλήματος θα πρέπει να είναι τα νέα παιδιά να αθλούνται με αγάπη και  χαμόγελο.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με συγκίνηση,  σαν ένα πραγματικό στρατιώτη του μπάσκετ.

Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. εκφράζει στην οικογένεια  του  τα θερμά της συλλυπητήρια και θα καταθέσει δωρεά αντί στεφάνου στη μνήμη του".

Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης (ΣΥΔΚΑΚ):
"Ο Πρόεδρος κ. Μαχαιριανάκης Μιχάλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του προπονητή Χρήστου Γκιουζέλη.
Ο Χρήστος ήταν από τους ανθρώπους που αγαπούσαν πραγματικά το μπάσκετ
και υπήρξε πιστός στρατιώτης του.
Ευχόμαστε ο Θεός ν ́αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει υπομονή και δύναμη
στην οικογένειά του να παλέψει για αυτό το τραγικό γεγονός".

Ανακοίνωση ΣΥΚΚΑΚ:
"Το Δ.Σ του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, εκφράζει στην οικογένεια του προπονητή Γκιουζέλη Χρήστου τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο χαμό του .
Εύχεται ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να τους δίνει κουράγιο και δύναμη".

Με εκτίμηση
για το Δ.Σ.
Η Ένωση Γυμναστών Ηρακλείου (ΕΠΦΑΝΗ) : 
"Με αφορμή την είδηση του θανάτου του συναδέλφου μας, Χρήστου Γκιουζέλη, συνεδρίαε εκτάκτως το Δ.Σ. του Συλλόγου Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου και αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας θα ανοιχτεί κατάσταση
ονομάτων, όπου όποιος συνάδελφος επιθυμεί θα μπορεί να εγγραφεί και να
διαθέσει ότι χρηματικό ποσό επιθυμεί. Τα χρήματα θα διατεθούν στην οικογένεια του Χρήστου. Γνωρίζοντας ότι πολλοί συνάδελφοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν λόγω των ημερών, τους ενημερώνουμε ότι θα ανοιχτεί νέα κατάσταση στο 40ήμερο μνημόσυνο, όπου γίνει, και εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ό,τι χρηματικό ποσό επιθυμούν.
2. Να παραστεί το ΔΣ στη κηδεία.
3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους.
4. Αντί στεφάνου να δοθεί στην οικογένεια το ποσό των 200 ευρώ".

Η  ανακοίνωση  του Εργοτέλη:
Θερμά Συλλυπητήρια  στην οικογένεια του παλαιού προπονητή της ομάδας μας, Χρήστου Γκιουζέλη, για τον χαμό του Χρήστου .
Καλό ταξίδι φίλε, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει:".

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: 
"Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, στην οικογένεια του προπονητή μπάσκετ Χρήστου Γκιουζέλη για τον άδικο χαμό του. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, παρέστη στην κηδεία και κατέθεσε αντί στεφάνου, ένα συμβολικό ποσό, σε ίδρυμα της πόλης.
Ο Χρήστος υπηρέτησε με πάθος τον αθλητισμό στην πόλη μας. Υπηρέτησε το μπάσκετ, αλλά και το άθλημα που ο ίδιος δημιούργησε το T-ball. 
Πάντα το ενδιαφέρον του ήταν μεγάλο για τα μικρά παιδιά.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε"

Η  ανακοίνωση  του Δειλινού:
"Το Α.Ο. Δειλινό εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του προπονητή Χρήστου Γκιουζέλη και κουράγιο και δύναμη στους οικείους του!
Καλό Παράδεισο..."

Η ανακοίνωση του Ηροδότου:
"Η οικογένεια του ΑΟΝΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χρήστου Γκιουζελη . Καλό ταξίδι Χρήστο ... Ας είναι ελαφρύ το χώμα".


Γυμναστικός Σύλλογος Αθλεση:
“Ηταν εντυπωσιακά ακούραστος, ευρηματικός, αεικίνητος, σαρωτικός, ανήσυχος συνάδελφος. Θα θυμόμαστε αδιάλειπτα τον άνθρωπο της αγωνίας και του ελέγχου των πάντων για το καλό του κλάδου της φυσικής αγωγής.
Τον άνθρωπο, που ενώ καταγόταν από τη βόρεια Ελλάδα και συνήθιζε να αποκαλεί τον εαυτό του “οικονομικό μετανάστη”, κατέκτησε το Ηράκλειο με την εκρηκτική του προσωπικότητα. Το σωματείο ΑΘΛ.Ε.Σ.
Η Αθθλεση εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στην αθλήτρια μας Νατάσα”.

-Η ομάδα μπάσκετ Ικαροι Σερρών στην οποία ο Χρήστος Γκιουζέλης αγωνίστηκε τονίζει :
"Η διοίκηση των Ικάρων εκφράζει την θλίψη της και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη, ενός ανθρώπου που τίμησε τον Ελληνικό αθλητισμό και το Σερραϊκό μπάσκετ, φορώντας μεταξύ άλλων συλλόγων τα “κυανοκίτρινα” χρώματα, της αγαπημένης μας ομάδας"

-Η ανακοίνωση της ΑΕ Σερρών στην οποία επίσης ο εκλιπών αγωνίστηκε:
"Tο Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι αθλητές της Α.Ε. Σερρών εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Χρήστου Γκιουζέλη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.
Ο Χρήστος υπήρξε αθλητής της Α.Ε. Σερρών και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας μας στην Α’ Εθνική κατηγορία το 1985.
Καλό παράδεισο, ΧΡΗΣΤΟ"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.