ΣΥΔΚΑΚ | Συγχαίρει ΠΑΣΚ, ΕΟΚ, Δήμο Χανίων και ΕΣΑΚΕ για το "3on3 Streetball" (pics).


Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος και  το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.  συγχαίρουν θερμά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), που σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), το Δήμο Χανίων και τον ΕΣΑΚΕ, διοργάνωσε το τουρνουά «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», το οποίο έλαβε χώρα στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 1-2/7/17.

Αναλυτικά:
"Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Μέλη του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), που σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), το Δήμο Χανίων και τον ΕΣΑΚΕ, διοργάνωσε το τουρνουά «3on3 Streetball- Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», το οποίο έλαβε χώρα στα Χανιά το Σαββατοκύριακο 1-2/7/17.

Η διοργάνωση, η οποία έχει πλέον καταστεί θεσμός στα μπασκετικά δρώμενα του κρητικού μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα Χανιά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Η παρουσία των αθλητών εθνικού βεληνεκούς αποτέλεσε ακόμα ένα στοιχείο της επιτυχίας της διοργάνωσης, καθώς συντέλεσε καταλυτικά στη συμμετοχή περισσότερων νεαρών και όχι μόνο αθλητών που είχαν την ευκαιρία αφενός να αθληθούν και παίξουν το άθλημα που αγαπούν, και αφετέρου να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Αξιοσημείωτο είναι το ρεκόρ συμμετοχών που κατεγράφη, γεγονός που αναδεικνύει την ποιότητα του τουρνουά.

Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή εθελοντικά με τη συμμετοχή διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να το πράξουμε και στο μέλλον. Τέτοιες ενέργειες άλλωστε αποτελούν διαφήμιση και προάγουν
γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί γι’ αντίστοιχες εκδηλώσεις".




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.