Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το η 4η καλοκαιρινή ακαδημία basketball, του Εργοτέλη.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βασικό τετραήμερο του καλοκαιρινού μπασκετικού καμπ του Εργοτέλη στο κλειστό γυμναστήριο του “Λίντο”. 

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν την μάθηση με την διασκέδαση πάνω στο άθλημα που αγαπούν.

Πέρα από το ότι απόλαυσαν άφθονο παιχνίδι διδάχτηκαν και πολλά μυστικά του μπάσκετ από τους κ.κ. Βασίλη Κομψέλη, Αντώνη Πινακουλάκη αλλά και διαιτησίας από τον κ. Γιάννη Μαλαμά διαιτητή της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ και πρώην αθλητή του Γ.Σ. Εργοτέλης. 

Παράλληλα γνώρισαν και το άθλημα της πάλης από τον Δεσκουλίδη.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην “4η καλοκαιρινή ακαδημία” αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες μετρήσεις, έκαναν και πελματογράφημα από τον ορθοπεδικό Χάρη Βαβουρανάκη και τους συνεργάτες του.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Με διαγωνιστικά παιγνίδια, με ομιλία από το Νίκο Τούλη στους μικρούς campers, με φιλικό παιγνίδι γονείς/προπονητές - παιδιά και τέλος με τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων, έκλεισε η 4η καλοκαιρινή ακαδημία μπάσκετ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.