Αύριο (18/07), στο "Σπίτι του Πολιτισμού", παρουσίαση του βιβλίου "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ".


Ο Ρεθυμνιώτης δημοσιογράφος – συγγραφέας Βασίλης Σκουντής θα παρουσιάσει αύριο 18 Ιουλίου, στις 20.00 το καινούριο του βιβλίο «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» στο Σπίτι του Πολιτισμού  στην οδό Εμμανουήλ Βερνάρδου 12, στην Παλαιά Πόλη και όχι στον Δημοτικό Κήπο λόγω καιρικών συνθηκών.


Να τονίσουμε ότι το βιβλίο θα παρουσιαστεί και στο Ηράκλειο (Παρασκευή, 21 Ιουλίου) και στην Ιεράπετρα (εντός του Σεπτεμβρίου).

Το «παρών» θα δώσουν ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαίρη Λιονή, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ανδρών Δημήτρης Κοκολάκης, ο τεχνικός Διευθυντής του Ρέθυμνο Cretan Kings Γιώργος Κούμουλος, ο αρχηγός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Χάρης Γιαννόπουλος, ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λεάνης και φυσικά ο Βασίλης Σκουντής, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο εκδότης της Κρητικής Επιθεώρησης και αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.