Στη 2η θέση η Εθνική Παγκορασίδων με δυο Κρητικές.


Με τις Ευτυχία Δερμιτζάκη και Αργυρώ Σκουμπάκη του OAXνα συγκαταλέγονται στο δυναμικό της, η Εθνική ομάδα Παγκορασίδων ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία της στο Τουρνουά Φιλίας που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-9 Ιουλίου στη Σάμο.

Ειδικότερα, η Εθνική μας αναδείχτηκε στη 2η θέση, χάρη στις δύο νίκες που πέτυχε σε βάρος της Ισπανίας με σκορ 46-45 και της Ιταλίας με 53-40. 

Όσον αφορά το τρίτο παιχνίδι που ήταν απέναντι στη Γαλλία, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 66-46, με τις Γαλλίδες μάλιστα να κερδίζουν την 1η θέση του τουρνουά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Μπακογεώργος χρησιμοποίησε τη Σκουμπάκη στο ματς με την Ισπανία και τη Δερμιτζάκη σε αυτό με τη Γαλλία, ενώ είχε και τις δύο στη διάθεσή του στο ματς απέναντι στην Ιταλία.

Στο τελευταίο ματς η Δερμιτζάκη, αγωνίστηκε για 1:32" λεπτά , ενώ η Σκουμπάκη ,είχε 15:59" συμμετοχής , δίνοντας μια ασίστ κι έχοντας ένα κλέψιμο. 

Το φύλλο αγώνα:



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.