Από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ, η Ιωάννα Κριμίλη.


Μια από τις πιο ταλαντούχες αθλήτριες που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Κρήτη,  την Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη, θα συνεχίσει την καριέρα της στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , παράλληλα τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Κολέγιο.

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας του Εργοτέλη  στο  facebook ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης, ο οποίος τη συνόδεψε με το εξής κείμενο: 

"Σαν πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου θέλω να ανακοινώσω ότι η διεθνής μας αθλήτρια Κριμίλη Ιωάννα θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης από την προσεχή χρονιά. Με σεβασμό στην επιθυμία της ίδιας και της οικογένειάς της να συνεχίσει τις μαθητικές της υποχρεώσεις στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης από το οποίο δέχθηκε πλήρη υποτροφία σπουδών. Θέλω να ευχηθώ στο κορίτσι μας κάθε επιτυχία. 

Να είναι γερή και δυνατή, να πιστεύει στις δυνάμεις της και να ξεπερνά τις δυσκολίες. Να είναι τυχερή, να ζήσει τα όνειρά της. 

Καλή συνέχεια Ιωάννα!".  

ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ.
Εδω να τονιστεί ότι εκτός από την αθλήτρια και τους εκάστοτε προπονητές που είχε στην καριέρα της η Κριμήλη, η μεταγραφή αυτή αποτελεί δικαίωση και για τον πρόεδρο της Επιτροπής Βαγγέλη Γιαννουλάκη, που έχει μάθει να αντιδρά σωστά στα δύσκολα, ξέρει να προσαρμόζει τις όποιες προσθήκες στο κλίμα και το πλάνο που εκπροσωπεί ο σύλλογος και πάνω από όλα με το ένστικτο που διαθέτει να εξελίσσει τις Ακαδημίες του.

 EPIBEBAΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ kritikobasket.gr.
Και για...να ευλογήσουμε τα γένια μας, το kritikobasket.gr, ανέφερε στην σελίδα του στο facebook, από τις 24/06, την μεταγραφή ...live (όταν ο πατέρας της αθλήτριας και η ίδια υπέγραφε το νέο της συμβόλαιο στην Θεσσαλονίκη), ενώ για την ταλαντούχα Κρητικιά είχαν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες.

Η ανάρτησή μας:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.