Σε κρίσιμο... σταυροδρόμι το αντρικό του ΟΦΗ.


Ο ΟΦΗ μπορεί εντός των αγωνιστικών χώρων να κατέκτησε δίκαια την παραμονή του πέρυσι και θέση στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, εκπονώντας πιστά το πλάνο, που είχαν ορίσει,  όμως από εκεί και πέρα τα δεδομένα είναι ρευστά στην ομάδα του Ηρακλείου σε σχέση με τη νέα σεζόν.

Το άνοιγμα της Επιτροπής  σε επιχειρηματίες δεν έφερε μέχρι στιγμής το επιθυμητό αποτέλεσμα,  χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι έχει κριθεί κάτι , όσον αφορά την παρουσία της ομάδος στις Εθνικές κατηγορίες και την συνέχεια της πορείας που χάραξε από πέρυσι..

Η  συμμετοχή στη Γ’ Εθνική κατηγορία (θα δηλώσει συμμετοχή), θεωρείται δεδομένη.

Το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι ότι θα σχηματιστεί μια ομάδα με... μετρημένο μπάτζετ η οποία θα έχει σαν βασική επιδίωξη την ανάδειξη αθλητών της ομάδας, περυτριγυρισμένο απο Κρητικούς πάικτες στην Γ΄Εθνική.

Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον,  με καθοριστική ημερομηνία, μετά  τα μέσα Ιουλίου (15-20/07), καθώς μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσει αν έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες που γίνονται τώρα, για εξεύρεση λύσεων.

Αναμφίβολα οι "ασπρόμαυροι" βρίσκονται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, οπού θα πάρουν    σημαντικές αποφάσεις για το πως θα πορευθούν τη νέα σεζόν.

Με όρους συνέπειας, υπευθυνότητας και ανιδιοτελούς αγάπης για το Σύλλογο, σε μια περίοδο που οι μπροστάρηδες είναι είδος που εκλείπει, τα μέλη της Επιτροπής μπάσκετ που φέτος ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις τους (πράγμα μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα, καθώς πολλοί   παίκτες επιδιώκουν συνεργασία με την ομάδα ), αισιοδοξούν οδηγήσουν ξανά τον ΟΦΗ σε ασφαλή μονοπάτια και η ιστορική ομάδα να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει.

Τέλος να επισημάνουμε ότι ο Μητρόπαππας και ο Μαματζάκης, επέστρεψαν στον Ηρόδοτο, καθώς ο δανεισμός τους τελείωσε...


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.