Και επίσημα στην Α2 ο ΟΑ Χανίων!


Όπως είχε αναφέρει από τις 10 Ιουλίου στην σελίδα του στο facebook, το kritikobasket.gr, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός επιβεβαιώνεται για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Χανίων, ο οποίος μετά την ανακοίνωση από την Ομοσπονδία για τις ομάδες που θα συγκροτήσουν το νέο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 εθνικής κατηγορίας Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2017-18, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές!

Πρόκειται για μια δικαίωση για την ομάδα του Μιχάλη Κασικτσόγλου που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό τόσο στη διάρκεια του πρωταθλήματος Κρήτης, όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια όσο και στους αγώνες μπαράζ, όπου κατέλαβε τη 2η θέση στον όμιλο που πήρε μέρος. Ουσιαστικά, αναδείχτηκε στην 3η θέση κι έτσι από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση για την Τερψιθέα Γλυφάδας, εξασφαλίζει τη δυνατότητα να βρίσκεται τη νέα χρονιά στην Α2 κατηγορία, στην οποία ουσιαστικά επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Αναλυτικά, οι 12 ομάδες του 1ου ομίλου για το νέο πρωτάθλημα της Α2 είναι οι εξής:

1. ΑΟ Σπόρτιγκ
2. ΓΣ Αγ. Παρασκευής
3. ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου
4. ΚΑΟ Μελισσίων
5. ΓΣ Ηλιούπολης
6. ΑΟ Αρης Πετρούπολης
7. ΓΑΣ Καλυβιών Θορικού
8. ΑΟ Προφήτη Ηλια
9. Ανταγόρας Κω
10. ΚΟΜ Πελασγός
11. ΟΑ Χανίων
12. ΓΣ Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Σύμφωνα με την ΕΟΚ, στις 28 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης για συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ όσον αφορά την κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου.

Κασικτσόγλου: Ανταμοιβή των κόπων όλης της χρονιάς!

Ευτυχής για την επισφράγιση της ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία δηλώνει ο προπονητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, Μιχάλης Κασικτσόγλου.
Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Η άνοδος στην Α2 είναι η ανταμοιβή των κόπων όλης της χρονιάς. Είμαστε χαρούμενοι αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Α2 και της επόμενης χρονιάς συνολικά».


Η αναφορά μας στο facebook, στις 10 Ιουλίου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.