Ολοκλήρωσε με Πανιώνιο στην Αθήνα, το παιδικό του Ηροδότου.


Με απόλυτη επιτυχία , οργανωτική και αγωνιστική, ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Αθήνα το παιδικό του Ηροδότου, με το τελευταίο του παιχνίδι σήμερα, με τον Πανιώνιο , στο  κλειστό του Πανιωνίου «Ανδρέας Βαρίκας» στη Ν.Σμύρνη.

Η ομάδα της Μαρίας Γιαλούση, ανταγωνιστική και σήμερα ηττήθηκε με 64-58, από το δυνατό παιδικό του Πανιωνίου, σε ένα ματς  με εναλλαγές στο σκορ και μάλιστα στο 30" είχε το προβάδισμα (45-46).

Το σκορ έχει ελάχιστη σημασία, το ζητούμενο είναι ότι ο Ηρόδοτος απέναντι σε πολύ ανταγωνιστικές ομάδες, πήρε εμπειρίες παραστάσεις και "τριβές" που θα τον βοηθήσουν σημαντικά στο μέλλον.

Πανιώνιος - Ηρόδοτος 64-58 
Τα δεκάλεπτα :14-14 , 36-32 (ημ.), 45-46 , 64-58
Αποστολή  ΗΡΟΔΟΤΟΥ
Αθλητές: ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ,ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΚΑΡΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ,ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ,ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ,ΜΑΝΟΥΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ,ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ,ΜΠΑΖΟΥΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ,ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ,ΠΑΝΤΑΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΗΣ ,

Coach : ΓΙΑΛΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ
Συνοδοί αποστολής: ΠΕΡΒΟΛΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΚΑΡΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ,ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.