Εθνική 2005 εναντίον Γιάννη και Θανάση! (vid).


Η «χρυσή» ομάδα της Εθνικής 2005 θα σμίξει ξανά για χάρη των αδερφών Αντετοκούνμπο! Με έναν ευρηματικό τρόπο, οι Γιάννης και Θανάσης παρουσίασαν την μεγάλη… μάχη που θα γίνει στις 18 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη και το «Nick Galis Hall».

Στο βίντεο του «eurohoops», ο Θοδωρής Παπαλουκάς αρχίζει τα τηλέφωνα, ώστε να ενώσει και πάλι την… παλιοπαρέα, για να καταλήξει στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Μιχάλης Κακιούζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Ζήσης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, όλο χαρά, δηλώνουν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση.

Η διοργάνωση, που έχει μότο το «We are all Bros» (είμαστε όλοι αδέρφια), θα αρχίσει στις 19:00 και η είσοδος θα είναι δωρεάν – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αδέρφια Αντετοκούνμπο θα συνεργαστούν με τη «Κιβωτό του Κόσμου» και με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και ο κόσμος μπορεί να φέρνει ρούχα, τα οποία θα διατεθούν στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το «Antetokounbros» θα… μετακομίσει στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ στις 25 του μήνα.

Αναμένονται μεγάλες στιγμές!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις




Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.