Με εμπειρίες γύρισε ο Κόνιαρης απο το Τρεβίζο, που έμεινε εκτός ντράφτ.


Την παρουσία του στο AdidasEurocamp που έγινε στο Τρεβίζο της Ιταλίας ολοκλήρωσε με μία πολύ καλή εμφάνιση ο Χανιώτης Αντώνης Κόνιαρης, η οποία συνοδεύτηκε από 16 πόντους (5/7 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 5 ασσίστ, σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Ο 20άχρονος Κρητικός πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ αποκόμισε πολλές εμπειρίες από την παρουσία στο συγκεκριμένο καμπ, μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Αμέσως μετά την επιστροφή του ο Αντώνης Κόνιαρης θα ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ νέων ανδρών (της οποίας προπονητής είναι ο προπονητής του «Δικεφάλου» Ηλίας Παπαθεοδώρου), ενόψει της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Κρήτη.

Ο Όγκνιεν Γιάραμαζ της Μέγκα Λεκς αναδείχθηκε MVP του EuroCamp του Τρεβίζο. Δειτε τον πινάκα σουτ.


Εκτός ντραφτ Κόνιαρης και Λούντζης
Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Μιχάλης Λούντζης το σκέφτηκαν, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και τελικά αποφάσισαν πως οι συνθήκες δεν ευνοούσαν για να διατηρήσουν τα ονόματά τους στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ,

Οι δύο Έλληνες γκαρντ αποφάσισαν τελικά να αποσύρουν τα ονόματά τους από την λίστα των παικτών που δήλωσαν διαθεσιμότητα στο ντραφτ του ΝΒΑ, αφού δεν πήραν τις δεσμεύσεις που ήθελαν και λογικά δεν θα επιλεγόντουσαν από κάποια ομάδα. Το θετικό στις περιπτώσεις και των δύο είναι ότι έχουν ακόμα χρόνια μπροστά τους προκειμένου να ανεβάσουν τις μετοχές τους.

Ο γεννημένος το 1997 Αντώνης Κόνιαρης έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και το 2019, όταν και θα είναι αυτόματα διαθέσιμος, ενώ ο γεννημένος το 1998 Μιχάλης Λούντζης μέχρι το 2020 αντίστοιχα.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.