2ο ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP "Γ.Πυράκης" , από 2 έως 8 Ιουλίου.



O A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ, ανακοινώνει την διεξαγωγή του 2ου ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP το οποίο θα φέρει πλέον το όνομα του Γιάννη Πυράκη, ο οποίος πρόσφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα σε αυτόν τον σύλλογο και θα γίνει από 2 έως 8 Ιουλίου.

Η σχετικη ανακοινωση:
"O A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την διεξαγωγή του 2ου ΙΕRAPETRA ΒASKETBALL CAMP το οποίο θα φέρει πλέον το όνομα του Γιάννη Πυράκη, ο οποίος πρόσφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα σε αυτόν τον σύλλογο, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό φεύγοντας από αυτόν τον κόσμο..

Σε συνεργασία με το ATHENS SPORTS HALL και το DEMENAGAS BASKETBALL TRAINING υπό τη διεύθυνση του Achilleas Demenagas, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε και φέτος στα παιδιά της πόλης μας (αλλά και σε όποιο παιδί από άλλη πόλη ενδιαφέρεται) ένα πρότυπο πρόγραμμα ατομικής βελτίωσης το οποίο θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη του camp ,για όλο τον Ιούλιο από τους προπονητές του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Κατά την διάρκεια του 2nd IERAPETRA BASKETBALL CAMP , το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 8 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί παρουσίαση-εργαστήριο του προγράμματος Athletic Life Coaching . 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει ως σκοπό να δείξει στους συμμετέχοντες πως μπορούν να θέτουν στόχους με σαφήνεια, να τους υπηρετούν μέσα από απλά βήματα και να κατακτούν, από τους στόχους που οι ίδιοι έχουν θέσει, το κομμάτι που τους αναλογεί.
Απευθύνεται σε νεαρούς άνδρες αθλητές, προπονητές και γονείς. 

Υπεύθυνος του προγράμματος σε συνεργασία με το Athens Sports Hall είναι ο κος Σκόνδρας Ανδρέας, προπονητής, life coach, εκπαιδευτής στο διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης ολυμπιονικών και αθλητών υψηλού επιπέδου, υποψήφιος διδάκτορας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.