“10ο Agios Nikolaos Basketball Camp”, αφιερωμένο στην Ε.Μιχοπούλου, από 19 έως 24/07,θα διδάξουν οι Μακράκης-Κόκκινος.


Το 10ο καμπ μπάσκετ Αγίου Νικολάου, αφιερωμένο στη μνήμη της αθλήτριας του ΑΟΑΝ, Ελπίδας Μιχοπούλου, είναι προ των πυλών, με τους διοργανωτές να προετοιμάζονται «πυρετωδώς» για να φιλοξενήσουν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Εκτός από τους προπονητές του ΑΟΑΝ, θα «διδάξουν» κορυφαίοι τεχνικοί από την Κρήτη, όπως ο Γιώργος Μακράκης που αποτελεί τον βασικό συντελεστή από την πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε, και φέτος θα τον πλαισιώσουν οι Αντώνης Πινακουλάκης, Γιάννης Κόκκινος, Γιώργος Δοκιμάκης και Γιανν. Τζάνης.

Το καμπ που θα διεξαχθεί από 19 έως 24 Ιουνίου είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αθλήτριας του Αγιονικολιώτικου σωματείου Ελπίδας Μιχοπούλου που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή, και φέτος θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τη λειτουργία του αλλά και στο φινάλε που θα γίνει μια ξεχωριστή τελετή λήξης με αγώνες 3Χ3 στο χώρο της λίμνης Αγίου Νικολάου.

Πηγή:" anatolh.com".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.