Γ. Βισκαδουράκης: "Θα φέρουμε τη σειρά στην Τρίπολη"



Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "http://contraepithesi.gr", το παιχνίδι της Τετάρτης στην Τρίπολη δεν ήταν νικηφόρο για την ομάδα του Ηρακλείου, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Βισκαδουράκης παρουσιάστηκε στις δηλώσεις τους ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εκφράζοντας την αισιοδοξία του για επικράτηση στα «Δύο Αοράκια» και ξεκαθάρισμα της σειράς σε τρίτο ματς στην Τρίπολη.


Αναφορικά με την αναμέτρηση της Τετάρτης ο κόουτς του Ηρακλείου σχολίασε: 

«Το παιχνίδι θεωρώ ότι ήταν κρίσιμο. Το χάσαμε, αφού είδατε ότι είχαμε προβλήματα αφού κατεβήκαμε στην ουσία με εφτά παίκτες. Τα παιδιά όμως έκαναν κατάθεση ψυχής και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γι’ αυτό. 

Συνεχίζουμε αφού έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας. Δεν νομίζω ότι δεν μπορούμε να ανατρέψουμε τη σε βάρος μας κατάσταση. Είμαστε ακόμη παραπάνω σε δύσκολη θέση, αλλά νομίζω ότι θα φέρουμε ξανά τη σειρά στην Τρίπολη. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό! Κι αν συμβεί αυτό οι πιθανότητες στο τρίτο ματς θα είναι 50-50».

Στο αν η σειρά κριθεί σε τρίτο ματς μπορεί να έχει πλεονέκτημα και πάλι η Κρητική ομάδα ο κ. Βισκαδουράκης τόνισε: 

«οι παίκτες ότι ακριβώς τους ζήτησα σήμερα. Κάναμε κάποια πράγματα και σε άλλες μας βγήκαν αλλά σε κάποιες άλλες όχι. Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε και θα φέρουμε τη σειρά εδώ. 

Από εκεί και πέρα είναι ένα ματς. Θεωρώ ότι σε τρίτο το ματς το άγχος θα περάσει και πάλι στον Αρκαδικό. Εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αυτό μπορούμε να κάνουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε! 

Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω ότι είναι δύσκολη η θέση μας. Με το 1-0 στην πλάτη και με μειονέκτημα έδρας, αλλά αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο έχουμε τύχη πιστεύω στα δύο επόμενα ματς».

Σχετικά με τις απώλειες λόγω τραυματισμών ο κόουτς του Ηρακλείου είπε: 

«Δυστυχώς ένα μικρό ρόστερ που όπως διαθέτουμε εμείς, οποιαδήποτε σημαντική απώλεια πόσο μάλλον παραπάνω του Παπαδάκη, πόσο μάλλον του Μαραγκάκη, είναι πλήγμα για εμάς. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να προλάβουν τα παιδιά το ματς του Σαββάτου. 

Από εκεί και πέρα εύχομαι και ελπίζω να τους καλύψουν επάξια οι υπόλοιποι όπως έκαναν και σήμερα».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.