Ένταση στο Αρκαδικός - Ηράκλειο! (vid).




Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "contraepithesi.gr", το χρονικό σημείο 02’17’’ στη διάρκεια της Γ’ περιόδου όταν σε εκδήλωση επίθεσης του Ηρακλείου, με τον Καραμαλέγκο να προσπαθεί να κλέψει τη μπάλα από τον Τσερκιτζόγλου, τους δύο παίκτες να πέφτουν στο έδαφος και πάνω στην ένταση τον παίκτης της Κρητικής ομάδας να κλωτσά στην πλάτη τον playmaker του Αρκαδικού. 

Αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με φιλάθλους που ήταν μπροστά στην φάση και είδαν τι έγιναν, την ίδια ώρα που ο Ρεντίκας πήγε πάνω από τον Τσερκιτζόγλου και ζήτησε με έντονο ύφος εξηγήσεις από τον περιφερειακό παίκτη του Ηρακλείου.

Ευτυχώς οι παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων επενέβησαν και έδωσαν τέλος στην οποία ένταση, η οποία λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης θα μπορούσε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Το αποτέλεσμα πάντως του συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν η τεχνική ποινή στον Ντοβίντας Ρεντίκας πέρα από το κερδισμένο απλό φάουλ του Καραμαλέγκου.

Δείτε παρακάτω την στιγμή στην οποία συνέβη το συγκεκριμένο επεισόδιο:





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.