Την Κυριακή 28/05, το All Star Game των "μικρών" της ΕΚΑΣΚ.



Όπως ανακοίνωσε η ΕΚΑΣΚ, το All Star Game 2017 της ΕΚΑΣΚ σε επίπεδο παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι αγοριών & μίνι κοριτσιών θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 28 Μαΐου.

Στη διοργάνωση, την οποία έχει αναλάβει ο Α.Ο. Αρχανών "Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ" σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ, θα λάβουν μέρος τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης ηλικίας από 11 έως 15 ετών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών την Κυριακή 28 Μαΐου και σύντομα θα ανακοινωθούν οι αθλητές & αθλήτριες που θα συμμετάσχουν .

Η ανακοίνωση:
"Ο Α.Ο. Αρχανών "Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ" θα διοργανώσει σε συνεργασία με την ΕΚΑΣΚ την Κυριακή 28/5/2017 το All Star Game των τουρνουά παμπαίδων, παγκορασίδων, μίνι αγοριών & μίνι κοριτσιών της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. περιόδου 2016-2017, όπου θα πάρουν μέρος τα μεγαλύτερα ταλέντα της Κρήτης ηλικίας 12-15 ετών. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών ως εξής :
12:00 ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
13:30 ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ
15:00 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
16:30 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Η είσοδος είναι δωρεάν και καλούμε αθλητές, προπονητές, παράγοντες, γονείς και όλο το φίλαθλο κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των παιδιών!!!

Οι αθλητές & αθλήτριες που θα συμμετάσχουν θα ανακοινωθούν σύντομα".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.