Ήττα στις λεπτομέρειες για τον ΑΣΚΑ Ηράκλειο, που ελπίζει για το final 4 (pics).



Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν , λύγισε στις λεπτομέρειες κόντρα στην ομάδα του Αμαρουσίου, με 65-71, για 9η αγωνιστική του νοτίου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διοργανώνεται από την ΟΣΕΚΑ, ωστόσο οι ελπίδες για την συμμετοχή του για το final 4, παραμένουν ζωντανές.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΣΚΑ, αναφέρει:

"Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο έδωσε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην ομάδα του Αμαρουσίου χθες το απόγευμα , Κυριακή 21 Μαΐου στα 2 Αοράκια και ηττήθηκε με score 65-71, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διοργανώνεται απο την ΟΣΕΚΑ. 

Αγωνιστικά, θεωρείται μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας , αν λάβουμε υπόψη οτι το Μαρούσι χρειαζόταν τη νίκη προκειμένου να μείνει σε τροχιά διεκδίκισης της 3ης θέσης η οποία οδηγεί στα χιαστί παιχνίδια για το final 4. Ο σύλλογός μας εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα του Αμαρουσίου στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το γεγονός οτι κοιτάξε στα μάτια μια ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία , δίνει το δικαίωμα να στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά στο μέλλον καθώς και δύναμη προκειμένου να συνεχίσουμε τη δουλειά τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ερυθρό Σταυρό (όπου όπως κάθε φορά κάλυψε της ανάγκες του αγώνα  
μας) , τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Βαβουρανάκη Χ. όπου ήταν και ο 
υπεύθυνος γιατρός του χθεσινού αγώνα και είναι δίπλα στην ομάδα απο τα πρώτα της βήματα, την μουσική ομάδα Batala Creta όπου έδωσε ρυθμό στις ανάπαυλες του παιχνιδιού.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο όπου μας τίμησε με την παρουσία του και έδωσε
δυναμικό παρόν προκειμένου να χειροκροτήσει την προσπάθεια των 2 ομάδων , όπως κάθε  φορά άλλωστε.

Το πρωτάθλημα έχει μπει κυριολεκτικά στην τελική ευθεία, και η ομάδα μας αντιμετωπίζει για την 10η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος την ομάδα των Χανίων (Αετοί Κρήτης) το επόμενο Σαββατοκύριακο στα Χανιά".

ΑΣΚΑ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ- ΑΣΚΑ  ΜΑΡΟΥΣΙ 65-71
Διαιτητές : Αρτεμάκη - Ξυλάς
Δεκάλεπατ: 10-14 ,26-32 (ημ.), 42-51, 65-71

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης) : Γαστεράτος, Χουρδάκης, Ψαράκης 2, Κοκκινάκης, Μαράκης,Χατζηδάκης 33, Σέβτσοβ, Σταματάκης 17, Χριστόφορος, Στυλιανακάκης 13.
ΑΣΚΑ Μαρούσι (Γιώρας) : Μίνα 4, Τσαουσίδης, Αλ Χουσεΐν , Τριανταφύλλου 16 , Κορκίδης 34 ,Γιώρας 17, Μιχαλόπουλος.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.