Με 5 ομάδες και 95 αθλητές, ο Ανδρογέας, στο τουρνουά "Ν.Γαλυφιανάκης".


Το σύνολο των Ακαδημιών του Ανδρογέα και μάλιστα, θα παρουσιαστεί με 5 διαφορετικές ομάδες και 95 μικρούς αθλητές, θα συμμετέχει στο τουρνουά μπάσκετ "Νίκος Γαλυφιανάκης" που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης  Ο.Φ.Η. σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2017. 

Η σχετική ενημέρωση από το τμήμα Δημοσίων σχέσεων  αναφέρει:

"Με 5 διαφορετικές ομάδες (95 αθλητές) συμμετέχει ο Γ.Α.Σ. “ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ” στο τουρνουά μπάσκετ “Νίκος Γαλυφιανάκης” που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης  Ο.Φ.Η. σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαϊου 2017.

Οι μικροί αθλητές γεννηθέντες το 2007 (Τσιγένης, Τσιγκένης, Κοτσαρίδης, Σηφάκης, Καλαϊτζάκης, Λεοντάκης, Κάλας, Ταουσιάνης, Σκαρβελάκης, Παγωνίδης, Στεφανάκης, Παπαδάκης, Φραγκιαδάκης, Μπιτσακάκης, Σπανάκης, Μισιρλάκης, Βερίγος, Βερβερίδης, Αθανασάκης, Λαυρενίδης, Κόντρα και Σπανάκης) με προπονητή τον κ.Πέτρο Κουμιανάκη παίζουν με την αντίστοιχη ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ το Σάββατο 27 Μαϊου στις 18:30 το απόγευμα (γήπεδο Β).

Την ίδια μέρα και ώρα -στο γήπεδο Α- οι γεννηθέντες το 2009 (Σταυραντωνάκης, Στρατάκης, Τσιχλάκης, Βίγλας, Μάνος, Περτσελάκης, Τσιρεγάκης, Νικηφοράκης, Βουράκης, Σάριακας, Τσαντηράκης, Σερλιδάκης, Αφθονίδης, Καλουδάκης, Σεργεδάκης, Διαμαντάκης, Λαγουβάρδος, Φουντουλάκης, Μυλωνάκης και Δήμου) με προπονητές τον κ.Παναγιώτη Παγωνίδη και τον κ.Δημήτρη Σηφάκη συναντάνε την ομάδα του ΓΙΟΥΧΤΑ.

Την Κυριακή 28 Μαϊου στις 17:15 το απόγευμα, στο γήπεδο Β, οι γεννηθέντες το 2006 (Μπεκαρντίνιο, Παπαδάκης, Πολιτάκης, Καπετανάκης, Διαμαντάκης, Δαμιανάκης, Κριαράκης, Ταμπάκου, Κουλατσής, Μαραυγάκης, Μανουσάκης Γ., Χαριτάκης, Μανουσάκης Λ., Κανακαράκης, Νταγκίνης, Ασλάνογλου, Φραγκιαδάκης, Δασκαλάκης, Παμφίλος και Τσομπανόπουλος) με προπονητή τον κ.Δημήτρη Κασαπίδη αντιμετωπίζουν την ομάδα του Α.Ο.Α.Ν.

Ενώ στις 18:30 -στο γήπεδο Α- οι γεννηθέντες το 2008 (Καφούσης, Καλογιαννάκης, Καβλεντάκης, Σαββίδης, Ποιταροκοίλης, Διακάκης, Δαμιανάκης, Μαραγκάκης, Σεβαστάκης, Κουλατσής, Περβολαράκης, Ρουμπάκης, Σμαραγδάκης, Τσικανδυλάκης, Ελευθεράκης, Λιανέρης και Θεοδουσάκης) με προπονητή τον κ.Λουκά Βαλαμουτσούνο θα αναμετρηθούν με την ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Τέλος, τα κορίτσια του ΑΝΔΡΟΓΕΑ (Γιαπιτζόγλου, Πάκε, Μηναδάκη, Τσαπάκη, Καρινιωτάκη, Τσαγκαράκη, Χριστάκη, Χαλεπάκη, Πλατανάκη, Πανακάκη, Κοσμαδάκη, Κάραλη, Ορφανού, Κανακαράκη και Γαλανάκη) με προπονήτρια την κα.Νατάσσα Μάλλου θα συναντήσουν την αντίστοιχη ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ την Κυριακή 28 Μαϊου στις 18:60 στο γήπεδο Γ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Εφόδου και όσοι αγαπούν το άθλημα του μπάσκετ μπορούν να τους παρακολουθήσουν τιμώντας την μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη και χειροκροτώντας την προσπάθεια όλων των παιδιών και των Σωματείων που θα συμμετέχουν".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.