ΕΟΚ | Προσθήκη αθλητών άνω 30 ετών με παράβολο 300 ευρώ.



Μετά από σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με αριθμ. πρωτ. 2717/26-05-2017 με αποδέκτες τις Αθλητικές Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές γίνεται γνωστό ότι η τρίτη μεταγραφή αθλητή ηλικίας άνω των 30 ετών θα απαιτεί παράβολο μετεγραφής ύψους 300 ευρώ. 

Επιπλέον στην περίπτωση επιπλέον αθλητή άνω των 30 ετών με διαδικασία μεταγραφής ή αποδέσμευσης το κόστος θα προσαυξάνεται κατά 100 ευρώ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της σχετικής ανακοίνωσης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«ΠΡΟΣ: Αθλητικές Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές κ. Πρόεδρε ,
Εν όψει της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου 2017-2018 αλλά και της συμπλήρωσης του ρόστερ των ομάδων με δύο (2) αθλητές έως και τις 30/09/2017 και μετά από επανειλημμένα αιτήματα που δέχθηκε η ΕΟΚ. από σωματεία και τον ΠΣΑΚ, αποφασίστηκε να επιτραπεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η προσθήκη επιπλέον αθλητών άνω των 30 ετών.

Το παράβολο μεταγραφής, για τον 3ο αθλητή θα κοστίζει 300 € και για κάθε επιπλέον αθλητή άνω των 30 ετών που θα αποκτηθεί με την διαδικασία της μεταγραφής ή της αποδέσμευσης, θα προσαυξάνεται κατά 100 €, τα οποία θα διατίθενται για την ανάπτυξη του αθλήματος.».

Το ερώτημα που τίθεται από τον πρόεδρο της Επιτροπής του μπασκετ του Εργοτέλη κ.Βαγγέλη Γιαννουλάκη στον λογαριασμό του στο facebook,  είναι αν οι μεταγραφές άνω των 30 ετών στην Κρήτη, τα παράβολα δόθηκαν για την ανάπτυξη του μπασκετ στο νησί;

Το σχετικό έγγραφο:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.