Πρωταθλήτρια Νεανίδων στην εκπνοή, η ομάδα του ΟΦΗ! (Vid).



Το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, οι νεανίδες του ΟΦΗ, κατέκτησαν τον παγκρήτιο τίτλο για το 2017, καθώς επικράτησαν στον Ταυρωνίτη του Πλατανιά με 40-68, χάρη σ ένα τρίποντο στην εκπνοή του ματς, που έδωσε το πρωτάθλημα στις ισοβάθμιες.

Απίστευτη επιτυχία για την ομάδα του ΟΦΗ που μετά την μεγάλη επιτυχία στις κορασίδες, στις Νεανίδες αν και δεν ήταν το φαβορί, κατάφερε στο τέλος να πάρει τον τίτλο, κάνοντας "νταμπλ", στα Γυναικεία τμήματα, του Ομίλου.

Η ομάδα του ΟΦΗ που αποτελείται κυρίως από κορασίδες, η άλλη ομάδα του Ν.Δελατολα (μετά τις κορασίδες), με συστηματική δουλειά χρόνια τώρα εξελίσσεται κέρδισε τίτλους, που την γεμίζουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για το μέλλον, καθώς δείχνει ικανή για μεγαλύτερα πράγματα.

Αναφορικά με το παιχνίδι , ο ΟΦΗ είχε την κυριαρχία, απέναντι στον σεβόμενο την ιστορία του Πλατανιά, (που τα έδωσε όλα) και μέχρι λίγο πριν την λήξη του, ο τίτλος, ήταν στην Αλικαρνασσό (Ηρόδοτος).

Ωστόσο το τρίποντο της Κουράτορα στην εκπνοή, έδωσε την πολυπόθητη διαφορά πόντων και τον τίτλο.

Όλα τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια, κατέθεσαν ψυχή, με κορυφαία την Κωνσταντίνα Βατσινά, η οποία ήταν..μια ομάδα μόνη της.

Στα αξιοσημείωτα, ότι  Παπαμαρκάκη αγωνίστηκε τραυματίας.

Αν και πρέπει να είναι αυτονόητο, συγχαρητήρια στον Πλατανιά, που σεβάστηκε την ιστορία του.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΟΦΗ  40-68
Δεκάλεπτα: 08-12 ,21-30(ημ.),41-56,40-68

ΠΛατανιάς (Εμμ.Σταματάκης):  Γεραιουδάκη, Γουμενάκη Μ.6 , Γουμενάκη Α. 7 , Γιαλούρη , Μακριδάκη 7 (2) , Καρδαμάκη Μ. 4 , Σταματάκη , Καρδαμάκη Ι. 3 , Περογιάννη Λ. 13.
ΟΦΗ (Ν.Δελατόλας) : Φραγκάκη , Ιατράκη 5,  Παπαδάκη Κ . , Βατσινά 27 (5), Αθανασάκη, Κοντογιάννη, Μαυρόκωστα, Κουράτορα 12 (2), Τζανετή 2, Παπαμαρκάκη 9 (1), Σφακιανάκη 10, Λιόντα 3.

Αμέσως μετά την λήξη του ματς...στήθηκε τρελό πανηγύρι  στ αποδυτήρια, από τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας , που δημοσιεύτηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου και το αναπαράγουμε..


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.